Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu ve İmamoğlu'ndan tarihi yarımada turu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, pandemi nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağında boş kalan İstanbul sokaklarında incelemelerde bulundu. Tarihi Yarımada'yı yürüyerek dolaşan üçlü, Sultanahmet Meydanı'nda başlattıkları turu Sarayburnu'nda noktaladı.

Haberler 27.05.2020 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, BB Bakan Ekrem mamolu ve CHP l Bakan Canan Kaftancolu, pandemi nedeniyle ilan edilen sokaa çkma yasanda bo kalan stanbul sokaklarnda incelemelerde bulundu. Tarihi Yarmaday yürüyerek dolaan üçlü, Sultanahmet Meydannda balattklar turu Sarayburnunda noktalad.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Bakan Kemal Klçdarolu, stanbul Büyükehir Belediye (BB) Bakan Ekrem mamolu ve CHP stanbul l Bakan Canan Kaftancolu sokaa çkma yasa nedeniyle bo kalan Tarihi Yarmadada stanbul turu att. Klçdarolu, mamolu ve Kaftancolu Sultanahmet Meydanndan balattklar turda 30 yl sonra musluklarndan su akmaya balayan 3. Ahmet çemesinin tarihiyle ilgili BB Kültür Varlklar Daire Bakan Mahir Polattan bilgi ald. Üçlü, stanbulun sembol yaplarndan Ayasofya Müzesi ve Hal Müzesi etrafnda dolap, Soukçeme Soka üzerinden Gülhane Parkna indi. Gülhane Parknda çalan Park ve Bahçeler Müdürlüü içileri ve güvenlik görevlilerinin bayramlarn kutlayan Klçdarolu, Kaftancolu ve mamolu, turlarn Sarayburnunda tamamlad. Klçdarolu, Kaftancolu ve mamolu, çalma arkadalaryla birlikte stanbul Boaz manzaral an fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git