Kılıçdaroğlu: Söylediğim her sözün arkasındayım az bile söyledim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için şarkıcı ve oyunculardan oluşan heyetin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte sınıra gitmesi üzerine yaptığı açıklamasının tepki görmesine ilişkin bir soruya, "Söylediğim her sözün arkasındayım az bile söyledim" dedi.

Haberler 06.04.2018 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Bakan Kemal Klçdarolu, Demokrat Parti Genel Bakan Gültekin Uysal ile CHP Genel Merkezinde görütü. Görümede, Genel Bakan Yardmcs Haluk Koç, Muharrem Erkek ve Genel Sekreter Akif Hamzaçebi de hazr bulundu.

GÖRÜLERMZ PAYLAMA MKANI BULDUK

Görüme sonras Demokrat Parti Genel Bakan Gültekin Uysal ziyarete ilikin yapt açklamada, Arka arkaya iki kongre gerçekletirmi olan sayn Genel Bakana tebrik ziyaretinde bulunduk. Can yakc memleketimizin, demokrasimizin, hukukumuzun ekonomimizin pek çok meselesi var bunlar da konuma imkn bulduk. Yarnlara dair de memleketimizin herkesin hukukundan emin olduu bir Türkiye haline gelebilmesi herkesin eit bir pay alabilmesi adna Türkiyede ilemeyen bu demokrasi açn kapatabilmek adna görülerimizi paylama imkan bulduk diye konutu.

TÜRKYENN çNDE BULUNDUU ARTLARI KONUMA MKANI BULDUK

Görüme sonras Klçdarolu ziyarete ilikin, Demokrat Parti bizim cumhuriyet çnarmzn en önemli dallarndan birisidir. Demokrasi konusunda vatan sevgisi, din vicdan özgürlüü, düünceyi ifade konusunda kendileri de hem bugün hem geçmite önemli siyasal görevleri yerine getirmilerdir. Ziyaretleri bu açdan son derece önemli ve deerlidir. Bu ziyaret sadece bir nezaket ziyaretin ötesinde iki siyasal partinin genel bakan olarak Türkiyenin içinde bulunduu artlar, yaanan sorunlar bu sorunlarn nasl almas gerektii konusunda da karlkl düüncülerimizi birbirimize aktarma frsat bulduk. Kendilerine ve arkadalarna yürekten teekkürlerimi iletiyorum dedi.

ELBETTE DER SYASAL PARTLERLE DE BU GÖRÜMELERMZ DEVAM EDECEK

Olas ittifaka ilikin bir soru üzerine Klçdarolu Türkiyenin yaad büyük sorunlar var. Bu sorunlar amas lazm. Sorunlarn almas noktasnda görü birlii içinde olan bütün siyasal partilerle elbette bir araya geleceiz. çünkü siyasal partilerin temel görevi, Türkiyenin içinde bulunduu sorunlar amak ve 80 milyona daha iyi bir yaam sunmaktr. Bu çerçevede elbette nezaket ziyaretinde Türkiyenin içinde bulunduu artlar da konutuk nasl aarz bunlar da konutuk. Elbette dier siyasal partilerle de bu görümelerimiz devam edecek diye konutu.

ÜNVERSTELERE VE ÜNVERSTE ÖRENCLERNE KARI HOGÖRÜLÜ OLMAYIZ

Dün ODTÜlü örencileri aracna alarak kampüse brakmasna ilikin bir soruya Klçdarolu, Daha önce de yapyordum bunu. Bu kez, araca binen bir arkadamz fotoraf çekip babama göstermek istiyorum dedi. Fotoraf bu ekilde ortay çkt. Üniversite örencileri, bu toplumun göz bebeidir. Gelecein Türkiyesini ina edecek kiilerdir. Üniversitelere ve üniversite örencilerine kar hogörülü olmayz. Onlarn genç yata olduklarn, delikanl olduklarn zaman zaman hata yapsalar bile hatay bile bizim görmezlikten gelmemizi de hiç bir siyasetçinin unutmamas gerekir diye yant verdi.

SÖYLEDM HER SÖZÜN ARKASINDAYIM AZ BLE SÖYLEDM

Klçdarolu, Zeytin Dal Harekatna destek için arkc ve oyunculardan oluan heyetin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ile birlikte snra gitmesi üzerine yapt açklamasnn tepki görmesine ilikin bir soruya, Söylediim her sözün arkasndaym az bile söyledim dedi.

Ana Sayfaya Git