Kılıçdaroğlu, Turgut Özal Anı Mekânı’nı ziyaret etti

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) hazırladığı 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal Anı Mekânı’nın açılışının ardından mekanı gezdi.

Haberler 17.04.2023 - 01:12 Son Güncelleme : 17.04.2023 - 01:12

İBBnin, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özalın Topkapıdaki anıt mezarının yanında yaptığı Turgut Özal Anı Meknı bugün törenle hizmete girdi. Açılış törenine Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun yanı sıra Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Gültekin Uysal, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Turgut Özalın eşi Semra Özal ve oğlu Ahmet Özal da katıldı.

Törenin ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, meknı gezdi. Burada Özalın yaşamını konu edinen kısa bir belgesel izleyen Kılıçdaroğlu, meknla ilgili yetkililerden de bilgi aldı.

Kılıçdaroğluna Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti.

Ana Sayfaya Git