"Kılıçdaroğlu, Türkiye karşıtlarının safında yer almıştır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal: "Bugün yaşananlara ve açıklamalara bakıldığında dolar kuru ile ilgili dalgalanmanın manipülatif olduğu ve ekonomik gerçeklerle bağdaşmadığı apaçık ortadayken Kılıçdaroğlu, aldığı pozisyon ile Türkiye karşıtlarının safında yer almıştır" dedi.

Haberler 12.08.2018 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Bugün yaananlara ve açklamalara bakldnda dolar kuru ile ilgili dalgalanmann manipülatif olduu ve ekonomik gerçeklerle badamad apaçk ortadayken Klçdarolu, ald pozisyon ile Türkiye kartlarnn safnda yer almtr. deerlendirmesinde bulundu.

Ünal, Twitter hesabndan yapt açklamada, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun, Türkiyeye yönelik kur manipülasyonu destekli uluslararas operasyon düzenlenirken operasyonun sözcülüünü üstlenmesine armadklarn belirtti.

Ünal, açklamasnda unlar kaydetti:

Hükümete yönelik yaptrm paketi ad altnda yalan, yanl, iftira dolu tüm argümanlarn bu pakete doldurmas, tam anlamyla bir siyasi karaborsaclktr. Bugün yaananlara ve açklamalara bakldnda dolar kuru ile ilgili dalgalanmann manipülatif olduu ve ekonomik gerçeklerle badamad apaçk ortadayken Klçdarolu, ald pozisyon ile Türkiye kartlarnn safnda yer almtr.

Klçdarolu bilmelidir ki Türkiye, bugüne kadar kendisinin de sözcülük görevini üstlendii onlarca hamleyi, Cumhurbakanmzn dik duruu, milletimizin kenetlenmesi ile amtr. Bu sebeple Recep Tayyip Erdoan lider, Klçdarolu ise meruiyeti tartmal bir genel bakandr.

Ana Sayfaya Git