Kılıçdaroğlu'na hain tepkisi

Kılıçdaroğlu, Irak - Suriye tezkeresine 'evet' demenin Cumhuriyet'e ihanet olduğunu sözlerine ittifak ortağı İYİ Parti'den tepki geldi. Dervişoğlu, "Bizim partimizi Cumhuriyet ile ihanet noktasında değerlendirmeye tabi tutabilmek için akıldan vareste olmak lazım. Birine hain demek bu kadar kolay mıdır?" dedi.

Haberler 30.10.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, Irak - Suriye tezkeresine evet demenin Cumhuriyete ihanet olduunu söyledi. Peki bu sözlere tezkereye evet diyen Millet ttifak orta Y Partiden ne tepki geldi? Y Parti Grup Bakanvekili Müsavat Derviolu, CNN TÜRKe açklamalarda bulundu.

TEPK GÖSTERD

Derviolu, daha önceki Tezkere ile bu tezkere arasnda süresi dnda bir fark olmadn söyledi. CHPnin Irak-Suriye tezkeresine hayr demesinin tartmaya açk bir konu olduunu belirten Derviolu, Bizim partimizi Cumhuriyet ile ihanet noktasnda deerlendirmeye tabi tutabilmek için akldan vareste olmak lazm. Birine hain demek bu kadar kolay mdr? Birinci tezkereye evet verip bugünkü tezkereye hayr diyenin durumu tartlr dedi.

Derviolu, Millet ttifaknda adaylk tartmalarna da deindi. Y Parti Grup Bakanvekiline Klçdarolunun adayl soruldu. Derviolu, Bizim içimizde en az konuulan ey adayn kim olaca? yantn verdi.

Ana Sayfaya Git