Kılıçdaroğlu'na öğrenci davası!

Diyarbakır'da üniversite sınavına giren gençler Kılıçdaroğlu'na 1 liralık tazminat davası açtı

Haberler 29.06.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda üniversite snavna giren gençler, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu hakknda, Katarl örencilere snavsz tp eitimi balkl habere ilikin yapt açklamalar nedeniyle 1 liralk manevi tazminat davas açt.

Diyarbakr Adliyesi önünde toplanan bir grup örenci adna gazetecilere açklama yapan Yunus Emre Yamur, CHP Genel Bakan Klçdarolunun sosyal medya üzerinden balatt Katarl gençler snavsz Türkiyede okuyacak algsnn, sosyal medyada belli odaklarca yayldn, bu algnn oluturulmasnn tamamen kötü niyet tadn söyledi.

1 LRALIK TAZMNAT DAVASI

Üniversiteye giri snavna tekrardan ulamann büyük heyecan içerisinde olduklarn aktaran Yamur, öyle konutu:

Lakin 25 Haziranda, üniversite snavndan 1 gün önce ölen saatlerinde ortaya atlan bir yalan haber tüm motivasyonumuzu altüst etmi ve snava girecek 2 milyon 607 bin 903 örenci arkadamz ve milyonlar bulan ailelerini olumsuz ekilde etkilemitir. CHP Genel Bakan her zaman olduu gibi hiçbir teyide ihtiyaç duymadan sorumsuzca davranarak yalan söylemi ve yalann yaylmasnda aktör olmutur. Biz buna artk armyoruz. Sayn Kemal Klçdarolu ve CHP yönetiminin bu kadar bariz bir yalann taycs olmasn ve bunu biz gençlerin snavna bir gün kala ucuz siyasetlerine malzeme etmesini asla unutmayacaz.

Yamur, Sayn Klçdarolu, trol dediiniz biz gençler bize yaattnz bu manevi ykm sebebiyle size bir 1 liralk manevi tazminat davas açmak üzere buradayz. Sizin deyiminizle biz troller imdi adliye binas önünden gür bir sesle Sayn Klçdaroluna sesleniyoruz. Yalan bir haberin peinden koup bizleri ve ailelerimizi manipüle ettiiniz için bizlere çok büyük bir özür borçlusunuz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git