Kılıçdaroğlu'ndan Bilim Kurulu'na çağrı: korkmayın, konuşun, yanınızdayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yoğun bakım doktorları ile bir araya geldi. Koronavirüs Bilim Kurulu'na seslenen Kılıçdaroğlu, "Bir şahsın rehinidir hepsi. İşlerini yapamaz durumdalar. Korkmayın, konuşun, yanınızdayız" dedi.

Haberler 12.04.2021 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu youn bakm doktorlar ile bir araya geldi. Koronavirüs Bilim Kuruluna seslenen Klçdarolu, Bir ahsn rehinidir hepsi. lerini yapamaz durumdalar. Korkmayn, konuun, yannzdayz dedi.

Toplantya katlan doktorlarn kimliklerini paylamayan Klçdarolu, Bir ahsn rehinidir dedii Bilim Kuruluna sitem etti: Oradaki arkadalarn biraz cesur olmalar lazm. Biraz daha kamuoyunu bilgilendirmeleri lazm. Gerekirse kendi aralarndan bir sözcü seçmeleri gerekiyor. Sözcünün kamuoyuna salkl bilgi aktarmas gerekiyor.

Görümeyle ilgili Twitter hesabndan paylamda bulunan Klçdarolu, Youn bakm doktorlar ile bulutum, bask görmesinler diye paylamyorum kimliklerini. Özetle Bilim Kurulumuz rehindir. Bir ahsn rehinidir hepsi. lerini yapamaz durumdalar. çarm onlara; korkmayn, konuun, yannzdayz dedi.

Ana Sayfaya Git