Kılıçdaroğlu'ndan mazbata yorumu: Milyonların başarısı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldıktan sonra açıklama yaptı. CHP lideri, "Bu başarı birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır" dedi.

Haberler 18.04.2019 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Aday Ekrem mamolu mazbatasn aldktan sonra resmi olarak stanbul Büyükehir Belediye Bakan oldu. CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, mamolu mazbatasn aldktan sonra açklamalarda bulundu.

BU BAARI BRLKTE YAAMAK STEYEN MLYONLARIN BAARISI

Klçdarolu, çok mutluyum, huzurluyum, duyguluyum dedi. Seçim sürecinde emek veren herkese teekkür eden Klçdarolu öyle devam etti: Büyük bir baar elde ettik. Türkiye için, çocuklarmz için, demokrasimiz için, hep birlikte huzur içinde yaamak için. Bu baar topluma hizmet etmek için yola çkan insanlarn baarsdr. Bu baar, birlikte yaamak isteyen milyonlarn baarsdr. Mutluluumu ancak böyle anlatabiliyorum. Milletvekili arkadalarm, genel bakan yardmcs arkadalarm, grup bakanvekili arkadalarm ve bütün personelimiz gerçekten de gecesini gündüzüne katarak çalt, emek harcad ve güzel bir sonuç elde ettik. Türkiyeye hayrl olsun.

Ana Sayfaya Git