Kılıçdaroğlu'ndan 'yeni yıl' mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni yıl mesajında, "2021'de, bu millete verdiğimiz söze bir adım daha yaklaşacak, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımız güne doğru, bir adım daha atmış olacağız" dedi.

Haberler 01.01.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP lideri Klçdarolu, yaymlad yeni yl mesajnda, zor bir yln geride brakldn belirtti. Dünya üzerinde yaklak 2 milyon kiinin yaamna mal olan koronavirüsün, 2021 ylnda son bulmasn dileyen Klçdarolu, bata salk çalanlar olmak üzere bu süreçte çalan herkese teekkür etti. Klçdarolu, nanyorum ki 2021 yl, umutlarmzn yeniden yeerecei, alçak gönüllülüün, hogörünün, birlikteliin yl olacaktr. Sadece kendisi için deil, herkes için adalet isteyenlerin, zulme kar direnenlerin, demokrasiyi savunanlarn, içilerin, ev kadnlarnn, apartman görevlilerinin, esnafn, üreticinin yl olacaktr. Dileim, 2021 ylnda, fikri, irfan, vicdan hür gençlerimizin gelecee umutla bakabilmesini salamaktr. O umudu yeertecek olan yine bizler olacaz. 2021de, bu millete verdiimiz söze bir adm daha yaklaacak, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandracamz güne doru, bir adm daha atm olacaz dedi.

R OKUTMAK STYORUM

Klçdarolu, demokrasiyi savunanlara umutsuzluun yakmayacan belirterek, unlar kaydetti:

2021 yl mesajm, Metin Demirtaa ait iirle noktalamak istiyorum: çünkü umutsuzluk yasak! Ylgn türküler söylemek de. çünkü yürüyor umudun ordusu. Umutsuzluu umutla yenerek Milletimize söz veriyorum, 2021 ylnda umutsuzluu da yeneceiz! Bu duygu ve düüncelerle, Covid-19 salgn hastal nedeniyle yaamn kaybedenlere Allahtan rahmet, sevenlerine basal, tedavi görenlere de acil ifalar diliyorum. 2021 ylnn, bata ülkemiz olmak üzere, tüm dünyaya salk ve huzur getirmesini diliyorum. Tüm milletimizin yeni yln, içtenlikle kutluyorum.

Ana Sayfaya Git