Kimseden korkmam!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Siz Meral Akşener'den, PKK'ya yandaş, terör iltisaklıları ile yan yana gidiş beklerseniz, zaten ben bu işi bırakıp gideyim." dedi.

Haberler 05.03.2021 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Partililerle Alpu ilçesindeki bir kasab ziyaret eden Akenere, esnaf, HDPnin kapatlmas tartmalarn nasl deerlendirdiini sordu.

Esnafn, Mehmetçiklerimizin çektii çileyi gözünüzün önüne getirin lütfen. Siyasi parti kapatmak doru bir ey deil ama kapanmas gerekiyorsa kapanmas gerekiyor sözleri üzerine, Akener, unlar kaydetti:

Benim u anda Türkiyede problemli gördüüm alan u, hiç kimsenin PKK ile ilgili olarak, PKK ile iltisakl herhangi kii, kurum ya da organizasyonla alakal olarak bu ülkede hiç kimsenin toz zerresi kadar, iltisakllar haricinde, Türkünün de Kürtünün de kafasnda tereddüt olmadna inanyorum, birincisi bu. kincisi, burada yanl olan u, sizin bu soruyu bana soruyor olmanza sebep olan yanl u, siz Meral Akenerden, PKKya yanda, terör iltisakllar ile yan yana gidi beklerseniz, zaten ben bu ii brakp gideyim.

BIRAKIR GDERM

Geçmite çileri Bakanl yaptn anmsatan Akener, Dolaysyla çileri Bakanl yaptm süre içerisinde, ksa bir süreydi ama ilginç bir dönemdi, benimle ilgili kardeim ne ekonomik, ne bu terör mücadelesine yönelik, ne hrszlk, ne yolsuzluk, ne israfa dair u kadarck bir aibe çkmad. Ama bugün benim, HDPnin kapatlp kapatlmamas konusunda da niye kapatyorsunuz, niye kapatmyorsunuz diye bir cümlem de yok. diye konutu.

Akener, esnaf ziyaretlerinin amacn anlatarak, Bak ben 28 ubatn Meral Akeneriyim. Allahtan baka kimseden korkmadm. Benim partim ve benden de bu ülkeye zararl brak kelimeyi, harf çkmaz. ifadesini kulland.

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Akener, vatandalarla da sohbet etti.

Ana Sayfaya Git