Kimseler Bize Akıl Vermesin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunun kısa sürede bitirileceğini belirterek "Afrin'e bakıyorum YPG, PKK terör örgütünün şu anda nasıl kaçtıklarını görüyorum. Onlar kaçacak mehmetçiğim, bizler hep birlikte kovalayacağız. Şimdi kara harekatı devam ediyor durmak yok" dedi.

Haberler 22.01.2018 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KCK ve HDPnin çarsna da çok sert tepki gösteren Erdoan, Ey HDP-PKK-KCK u anda her yerde takip ediliyorsunuz. Nasl dadakileri ininden çkardysak sizlere de asla o meydanlar brakmayz. Sakn ha bu çarya uyup da meydanlara çkma yanlna düenler olursa bedelini çok ar öderler bunu da böyle söylüyorum ifadesini kulland.

ABDye de meydan okuyan Erdoan, Sadece uzaktan atp tutarak, Bizim arkamzda Amerika var, bize silahlar gönderiyor diyerek, Türkiyeyle, Türk milletiyle ba edemezsiniz, bunu böyle bilesiniz ifadesini kulland.

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan Tofa Kapal Spor Salonundaki Kadn Kollar Kongresine katld. Erdoan, kongre öncesi salonun dnda toplanan binlerce kiiye seslendi. Afrine düzenlenen Zeytin Dal harekat ile ilgili önemli bilgiler veren Erdoan, sokak çars yapan HDPye de rest çekti. Daha sonra salona geçen Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, kongrede konutu.

çok ksa sürede Afrin harekatn tamamlayacaz diyen Cumhurbakan Erdoann konumasnn satr balar öyle: Afrine bakyorum PYD, PKK terör örgütünün u anda nasl kaçtklarn görüyorum. Onlar kaçacak mehmetçiim, bizler hep birlikte kovalayacaz. imdi kara harekat devam ediyor durmak yok. nançla, kararllkla yola devam edeceiz. Geri adm atmayacaz. u anda havada, karada, cephede Mehmetçiimizi, Özgür Suriye Ordusunu dualarnzla yalnz brakmayn. nallah çok ksa sürede bu operasyonu tamamlayacaz.

AFRN GERçEK SAHPLERNE TESLM EDECEZ

Ne oldu Cerablusta, El Babda, Raide? Dedik ki bize yanl yapmayn. Obamaya söylediim zaman bizim bir zeytinlik projemiz vard. Beklediimiz cevab alamadk. 5 bin tra yakn silahn yannda, 2 bin civarnda uçakla gelen silah ve mühimmat var. Bütün bunlarla birlikte terör örgütü desteklendi. Bir ksm Afrine yerletirildiler. Biz durduk, durduk, durduk, bir gece anszn vurduk. imiz çok, daha yapacamz çok ey var. Dün akam hava harekat ile gereken admlar atld, ardndan kara harekat balad, u anda da devam ediyor. Bütün mesele u. Afrin yüzde 55i ile Araplarn, yüzde 35 sonradan yerletirilmi Kürtler var ve yüzde 6-7 Türkmenler var. Bütün mesele Afrini gerçek sahiplerine teslim etmek. Hedefimiz topraklarmzdaki 3,5 milyon Suriyeliyi kendi topraklarna göndermek.

NEREDE OLURSANIZ OLUN TAKP EDLYORSUNUZ

Kara harekat devam ediyor, durmak yok. Zira imdi de bugün baz haberler aldm. KCK ve HDP sokaa çaryor ve u anda Diyarbakrda kongre yapyorlar, kimseyi bulamamlar. Ama bak unu söylüyorum, u anda adm adm takip ediliyorsunuz. Ey HDP, ey KCK, ey PKK nerede meydana çkarsanz biliniz ki güvenlik güçlerimiz sizin boynunuzdadr. Biz yerli ve milli bir durula, u anda ülkemizin snrlarna saldranlara kar bir operasyon yapacaz, siz bizi içeriden vuracaksnz öyle mi? Nasl dadakileri ininden çkardysak sizlere de asla o meydanlar brakmayz.

Sakn ha bu çarya uyup da meydanlara çkma yanlna düenler olursa bedelini çok ar öderler bunu da böyle söylüyorum. Zira bu, bir milli mücadeledir. Bu milli mücadelede karmza kim çkarsa çksn ezer geçeriz, bu böyle bilinsin. Taviz yok, en ufak bir esneklik yok.

ARKAMIZDA AMERKA VAR DYENLER...

Ülkemizde bunlar hiçbir tanesi kalmayncaya dek iini bitireceiz. Suriye tarafndan gelmek isteyenler de bunun bedelini çok ar öderler. Emin olun, bunlar u operasyonlardan sonra bir daha karmza çkacak cesareti de bulamayacaklar. Sadece uzaktan atp tutarak, bizim arkamzda Amerika var , diyerek siz Türkiye ile ba edemezsiniz.

BZE KMSE AKIL VERMESN

Göreve geldiimizde 3 bin 500 dolar olan kii bana düen milli geliri 11 bin dolara çkardk.36 milyar dolar ihracatn 158 milyar dolar geçti.

Türkiye IMFye 23,5 milyar dolar olan borcunu da ödedik. Artk bizim IMF diye bir sorunumuz yok, o bitti. Birileri Türkiyenin ekonomisi iyi deil diyor. Hadi git yat. Evelallah biz dimdik ayaktayz. Büyümede dünyann bir numaras olduk, yüzde 11 ile bir numara. Kimse bize akl vermesin, onlar akllarn kendilerine saklasnlar. Biz kendimize yeteriz.

KUZEY KIBRISTA PESPAYE GAZETE AHLAKSIZCA BALIK ATMI

Kuzey Kbrsta bir pespaye gazete ahlakszca balk atm. Ben KKTCdeki kardelerimi tavr almaya davet ediyorum. Türk ordusunun Kbrstan sonra yeni bir igal yaptn söylüyor. Bu ne ahlakszlktr, ne edepsizliktir. Ben Kuzey Kbrsl kardelerime sesleniyorum, bir cevab vermeleri lazm.

FETÖ LE MÜCADELE

Onun da bütün avanesi, yurt dna kaçanlar, bunlarn hepsinin yaptklarnn bedeli var. Bu bedeli ödeyecekler. Kimse acma duygusuna kaplmasn. Acrsak acnacak hale geliriz. Sknt varsa aratryoruz, soruturuyoruz.

TÜRKYE ORALARDA OLMAK ZORUNDADIR BAY KEMAL

Türkiyenin urada, burada ne ii var diyenler, bu ülkenin gerçeklerinden bihaber olanlardr. Türkiye oralarda olmak zorundadr bay Kemal. Türkiye milli bekas için ylann ban ezmek mecburiyetindedir bay Kemal. Gerekli gördüümüz her yerde varlk göstereceiz. Afrikal çocuklar dua ediyorlar. FETÖ demek sadece Pensilvanyadaki arlatan, ona tapan köle sürüsü demek deildir, PKK demek katiller sürüsü demek deildir, DEA demek tek vasflar sözde Müslüman olan bir güruh demek deildir. DHKP-C demek, teröristçilik oynayan bir grup demek deildir. Hepsi de , dökdükleri kann yannda çok daha büyük bir piyonun oyunlardr.

Ana Sayfaya Git