Kongre takvimi tamam

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısında, kulislerde “metal yorgunluğu mesaisi” diye de yorumlanan kongre takvimi belirlendi.

Haberler 31.07.2017 - 08:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tekilat Bakan Mustafa Atan hazrlad takvime göre sürecin start, kongre yapma zorunluluu bulunan nüfusu 5 binin üzerindeki 37 belde kongreleriyle 5-6 Austos tarihlerinde verilecek. 970 ilçenin kongreleri de 19-20 Austos tarihlerinde balayacak. 12 Kasma kadar sürecek ilçe kongrelerinin ardndan da il kongreleri balayacak. l kongrelerinin ubat ay sonuna kadar tamamlanmas planlanyor. l kongrelerinin tamamlanmasnn ardndan da büyük kongre hazrlklar balatlacak. 12 Eylül 2018e kadar yaplmas gereken büyük kongre tarihini Cumhurbakan Erdoan belirleyecek.

METAL YORGUNLARI GDECEK

AK Partideki youn kongre sürecinde, Erdoann metal yorgunluu ve Profesyonel deformasyon diye bir hastalk var, uzun süre görevde kalanlar bu hastala yakalanabiliyor, yorulan varsa kenara çekilsin sözleriyle gündeme gelen kapsaml tekilat deiimlerinin de yaplaca belirtiliyor. Kulislerde, Metal yorgunluu olanlar gidecek diye yorumlanan tekilattaki bu kapsaml deiiklikler öncesinde Erdoann milletvekillerini, ahenk ve uyum vurgusuyla kongre süreçlerinden uzak durmalar konusunda uyarmas da dikkat çekti. Erdoann baz il ve kritik önem tayan büyük ilçe kongrelerine katlmas da bekleniyor.

O MESAJ SADECE TEKLATA DEL BAKAN VEKL VE BAKANLARA

AK Partiden üst düzey bir yetkili Hürriyete, Genel Bakanmzn, Bizim hedeflerimiz, ideallerimiz var, bu hedeflere giderken yorulan, ayak uyduramayan varsa çekilsin, bayra alp ileriye götürecek darda çok sayda insan var sözlerinin hedefi sadece tekilatlar deil bakanndan vekiline belediye bakanna kadar bütün AK Partililer. Zaten siyasetin doas da bu deil mi? Siyaset bir bayrak yarysa, yorulann yerine o bayra alp ileriye götürecek mutlaka birileri vardr dedi.

Ana Sayfaya Git