Köprüdeki intiharı Başbakan Yıldırım önledi

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlamak isteyen bir kişiyi intihardan vazgeçirdi. Makam aracına aldığı kişiye su içiren Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un kızının nikah törenine götürdü.

Haberler 09.07.2018 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dün akam saatlerinde 15 Temmuz ehitler Köprüsüne çkan T.T intihar giriiminde bulundu. Bu srada Tuzladaki evinden çkan Babakan Binali Yldrm, köprüden geçtii srada intihar olayn gördü. Konvoyunu durduran Babakan Yldrm, köprüden atlamaya teebbüs eden T.Tnin yanna gitti. Karsnda Babakan Yldrm gören T.T, intihardan vazgeçti. Yldrm, korumalarnn yardmyla korkuluklardan alnan vatanda teselli etmeye çalarak su içirdi. Yldrm, Hadi gel beraber gidelim diyerek elinden tuttuu T.Tyi makam aracna götürdü ve yanna oturttu. Babakan Yldrm, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Kültür ve Turizm Bakan Numan Kurtulmuun kznn nikah törenine T.T ile birlikte gitti.

HER EY GÜZEL OLACAK, CANINI SIKMA

Makam aracnda balayan sohbet, düün salonunda da devam etti. Babakan Yldrm, Bir daha böyle eyler aklna getirme? Hiçbir ey insann hayatna son vermek için sebep olamaz. Herkesin bunalma girdii günler olmutur. Böyle bir durumda yaplmas gereken ey; Allaha snmak ve sabretmek. Her karanln sonunda bir aydnlk vardr, her darln sonunda bir ferahlk vardr. Cenab Haktan asla umudumuzu kesmememiz lazm. Allah nasip etti; seninle böyle karlamamz vesile etti ve ii tatlya baladk. Bundan sonra her ey daha güzel olacak, cann skma dedi.

T.Tnin ticari taksi ile geldii köprüye çkt bu srada gösünden yaraland örenildi. T.Tnin ilk müdahalesinin de babakanlk doktorlarnn yapt örenildi. Ambulansla hastaneye sevk edilen T.Tnin kardeleri ile yaad sorunlar nedeniyle bunalma girdii iddia edildi.

Ana Sayfaya Git