Kudüs kırmızı çizgimizdir

Yetimler Vakfı ve Filistin Vakfı tarafından hazırlanan ve Mescid-i Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırını ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, Kudüs'ün sürekli gündemde tutulması gerektiğinin altını çizdi.

Haberler 06.07.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yetimler Vakf Diyarbakr Temsilcilii yetkilileri tarafndan karlanan HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan Faruk Dinç ve beraberindeki heyet, Minia Kudüs trndaki Mescid-i Aksa maketi hakknda yetkililerden bilgi ald.

Kudüs ve Mescid-i Aksa davasn gönüllerde diri tutmak için Yetimler Vakf ve Filistin Vakfnn i birlii ile organize edilen program kapsamnda start stanbuldan verilen Mescid-i Aksa maketini tayan Minia Kudüs trn yüzlerce kii ziyaret etti.

Türkiye geneli birçok ilde halkn ilgisine sunulan Minia Kudüs trn Nevroz Park piknik alannda ziyaret eden HÜDA PAR Diyarbakr l Bakan Faruk Dinç, ziyaretin ardndan yapt açklamada, Kudüs ve Mescid-i Aksaya sahip çklmas çarsnda bulundu.

KUDÜS KIRMIZI çZGMZDR

Yetimler Vakfna Kudüs ve Mescid-i Aksay gündemde tuttuklar için teekkür eden Dinç, Kudüs Müslümanlarn krmz çizgisidir. Mescid-i Aksa bizler için akidevi bir meseledir. Bundan dolay sürekli gündemde tutmak ve duyarllk oluturmak adna Yetimler Vakfnn organize ettii Minia Kudüs minyatürünü ziyaret ettik. Bu çok deerli ve kymetli bir çalmadr. Kendilerine teekkürlerimizi iletiyoruz. Mescid-i Aksa davasn anlatmamz ve sürekli gündemde tutmamz gerekmektedir. dedi.

HÜDA PAR Genel dare Kurulu (GK) Üyesi Vedat Turgut da resim sergisinin yer ald yerlekede ünlü karikatürist Mikail çiftçinin tuvale resmettii Kudüs tablosunu satn alarak destekte bulundu.

Ana Sayfaya Git