Kulis! İYİ Parti'de Akşener tartışması: AKP'ye çalışıyor izlenimi yarattı

Kulislere yansıyan bilgilere göre Meral Akşener'le kurmayları ile arasındaki kriz derinleşti. İstifası yönünde baskı yapan parti içi gruplarla Akşener'in çatışma içinde olduğu bildiriliyor.

Haberler 03.04.2024 - 09:35 Son Güncelleme : 03.04.2024 - 09:35

Kulislere yansıyan bilgilere göre Meral Akşenerle kurmayları ile arasındaki kriz derinleşti. İstifası yönünde baskı yapan parti içi gruplarla Akşenerin çatışma içinde olduğu bildiriliyor.

Meral Akşenerin İYİ Parti genel başkanlığından istifa etme ve kongrede tekrar aday olmama iddiaları partide hareketliliğe neden oldu.

Akşenerin istifa konusunda kararlı olup olmadığına dair sessizliği, kurmayları ile arasındaki krizi derinleştiriyor.İstifası yönünde baskı yapan parti içi gruplarla Akşenerin çatışma içinde olduğu iddia edildi.

Partideki üst düzey yöneticiler, kurmayların çoğunluğu Akşenerin yöneticilik vasfını yitirdiği ve halkta bir karşılığı olmadığı görüşünde. Öte yandan Akşener, en çok seçim sürecinde hırçın davrandığı ve söylemleri nedeniyle AKPye çalışıyor izlenimi yarattığı gerekçesiyle eleştiriliyor.

Ana Sayfaya Git