"Kürt kardeşlerimize kene gibi yapışmış bir PKK sorunu var"

"(HDP'li Güven'in 'Savaş da olacak çatışmalar da' sözü) Bu ülkede Kürt kardeşlerimize kene gibi yapışmış, masumları dahi katleden bir PKK sorunu var, bir de gelişmiş demokrasilerde silahı ve şiddeti bırakın övmeyi, kınamamak bile suçken, demokrasinin sağladığı özgürlüğü yine demokrasiyi kullanarak yok etmeye çalışan HDP sorunu var"

Haberler 14.09.2019 - 11:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mahir Ünal, Bu ülkede Kürt kardelerimize kene gibi yapm, masumlar dahi katleden bir PKK sorunu var, bir de gelimi demokrasilerde silah ve iddeti brakn övmeyi, knamamak bile suçken, demokrasinin salad özgürlüü yine demokrasiyi kullanarak yok etmeye çalan HDP sorunu var. ifadelerini kulland.

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Ünal, HDP Milletvekili Leyla Güvenin Sava çkaran zihniyet Kürt sorununu çözümsüz brakan zihniyettir. Bu sürdüü sürece gerillaya katlm da olacak sava da olacak çatmalar da sözlerine tepki gösterdi.

Ünal, sosyal medya hesabndan yapt açklamada Bu ülkede Kürt kardelerimize kene gibi yapm, masumlar dahi katleden bir PKK sorunu var, bir de gelimi demokrasilerde silah ve iddeti brakn övmeyi, knamamak bile suçken, demokrasinin salad özgürlüü yine demokrasiyi kullanarak yok etmeye çalan HDP sorunu var. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git