Kurtulmuş: “İmamoğlu’nun maskesinin nasıl düştüğünü gördünüz”

"İlk başlarda kızmayan, sinirlenmeyen, herkesi kucaklayan, derdinde ve telaşında görünen birisiydi. Azıcık bir zorlukla karşılaşınca, yüzündeki maskenin nasıl düştüğünü gördünüz”

Haberler 08.06.2019 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Vekili Numan Kurtulmu, CHPnin stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Ekrem mamolunun, Ordu Valisi Seddar Yavuz hakknda söyledii hakaretlere ilikin, lk balarda kzmayan, sinirlenmeyen, herkesi kucaklayan, derdinde ve telanda görünen birisiydi. Azck bir zorlukla karlanca, yüzündeki maskenin nasl dütüünü gördünüz dedi.

Kurtulmu, Ordu ziyareti kapsamnda Mesudiye ilçesinde vatandalar ile bulutu. Youn bir kalabaln katld programda vatandalara seslenen Kurtulmu, 23 Haziran tarihinde tekrarlanacak olan stanbul seçiminin öneminden bahsetti. Ordulu vatandalardan destek isteyen Kurtulmu, bütün dünyann tekrarlanacak olan stanbul seçimini konutuunu hatrlatt.

CHPnin stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Ekrem mamolunun, Ordu-Giresun Havalimannda, Ordu Valisi Seddar Yavuz hakknda söyledii hakaretleri hatrlatarak, siyasetin hogörü ii olduuna vurgu yapt. Kimsenin böyle bir hakk olmadna deinen Kurtulmu, kendilerinin parti olarak imdiye kadar kimseye hakaret etmediklerini belirtti.

mamolunun maskesinin nasl dütüünü gördünüz

CHPnin stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Ekrem mamolunun, ilk balarda sempatik göründüünü, son günlerde ise yüzündeki maskenin dütüünü belirten Kurtulmu, Bir belediye bakan aday, hem de ilk çktnda bakn. Ne kadar sempatik ve herkese güzel görünen bir ifade. Kzmayan, sinirlenmeyen, herkesi kucaklayan, derdinde ve telanda görünen birisi. Azck bir zorlukla karlanca, yüzündeki maskenin nasl dütüünü gördünüz. Yüzündeki srlarn nasl dökülmeye baladn gördünüz. Ayptr, günahtr, yazktr. Siyaset yapacaz diye, siyasette mücadele edeceiz diye kimsenin kimseye hakaret etme hakk yoktur. Hele bu kii devleti temsil eden, o ildeki devletin otoritesini temsil eden bir vali ise ona hakaret etmek, hatta tehditte bulunmak kimsenin hakk deildir, haddi deildir. Bu yanl iddetle knadmz ifade ediyoruz eklinde konutu.

Programa, Ordu Büyükehir Belediye Bakan Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekilleri enel Yediyldz ve Ergün Tac, ilçe belediye bakanlar ve partililer de katld.

Ana Sayfaya Git