Kurtulmuş: İHA ve SİHA'larımız örnek gösteriliyor

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Türkiye, İHA ve SİHA'larını dünyada fenomen hale getirdi. Artık savaş literatüründe İHA ve SİHA'ların verdiği mücadeleler örnek olarak gösteriliyor." dedi.

Haberler 03.07.2021 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kurtulmu, Denizli Büyükehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen partisinin Geniletilmi l Danma Meclisi Toplantsnda yapt konumada, millete hizmet etme yolunda çalmaya devam edeceklerini söyledi.

Kendilerinin i yapacan, dierlerinin ise konuacan anlatan Kurtulmu, Bugünden itibaren inallah çalmalarmz hzlandrarak, daha fazla ve güçlü ekilde vites büyüterek yolumuza devam edeceiz. Bizim dierlerinden farkmz, biz yapacaz onlar ykacak. Biz Türkiyeyi ileriye ve yarnlara tamak için gayret edeceiz, onlar Türkiyeyi ayaklarndan çekip geriletmek için uraacak. Dolaysyla yapmak bize, bozmak onlara. Bütünletirmek bize, datmak onlara. Hiç moralimizi bozmadan admlarmz sklatrarak kardelik, birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güçlü bir ekilde yürüyeceiz. diye konutu.

Kurtulmu, 2023 ylna yönelik seçim çalmalarnn baladn belirterek, Bir an durmadan ileriye doru hareket edeceiz. nallah 2023te çok çalarak sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan daha yüksek bir oy oranyla yeniden cumhurbakan seçeceiz. Siyasetimizi halkn duasn ve rzasn kazanmak için yapyoruz. Yeniden güçlü bir Türkiye ideali bizi bir araya getiren esas kimyadr. Bu ideali aramzdan çekersek bizi kardeler topluluu olarak bir arada tutabilecek bir ey olmaz. Dolaysyla AK Partili kardelerimizin, bu davaya inanm arkadalarmzn en büyük erefi, içeride güçlü büyük Türkiyeyi yeniden ina etmektir. deerlendirmesinde bulundu.

Hizmetleri yaparken gönülleri kazanmak istediklerini vurgulayan Kurtulmu, Bu millet, Tayyip Erdoan ve onun yol arkadalarn sevdi. imdi gönüllere girmekten bir adm daha yukarya çkyoruz. Gönüllere girmek zor itir, yürek ve çaba ister. Bir insann zor annda srtn svazlamak, yokluk annda yannda yer almak, çaresizlii srasnda çare olmak çok zor itir. Emek ve gayret ister. Gayret etmeyenin ve emek vermeyenin gönüllere girmesi mümkün deildir. Milletin gönlüne girmi bir siyasi parti olarak önümüzdeki en temel snavmz gönüllerden dümemektir. Üzerimize düen yaptmz hizmetleri anlatarak idealimize ve fikrimize sahip çkarak halkn gönlünden dümemeye çalarak yolumuza devam etmektir. ifadelerini kulland.

DÜNYANIN EN BÜYÜK EKONOMLERNDEN BRS OLMA YOLUNDA LERLEYECEZ

Kurtulmu, Türkiyenin Recep Tayyip Erdoan önderliinde salgna ramen son dönemde uluslararas alanda önemli admlar attna dikkati çekerek, öyle devam etti:

Birincisi Türkiyenin Akdenizdeki varlnn tüm dünyaya gösterilmesidir. Oruç Reis gemisi gidiyor, etrafnda sava uçaklarmz helikopterlerimiz ve arkasndan da Türk Silahl Kuvvetlerinin gemileri takip ediyor. Türkiyenin Akdenizdeki haklarn kaybettirmemek, Türkiyenin hakkn, hukukunu kurda kua yem etmemek için Dou Akdenizde varz. Dou Akdenizde ne iiniz var? diyenlere inat Dou Akdenizde varz. Türkiye bugün Akdenizde petrol ve doal gaz aryor, Karadenizde aryor. Aramaya da devam edecek. nallah Türkiyenin en temel sorunu olan cari açk meselesini, bulduumuz doal gazla petrolle halledeceiz. Dünyann en büyük ekonomilerinden birisi olma yolunda ilerleyeceiz.

Türkiyenin savunma sanayide koar admla yoluna devam ettiini anlatan Kurtulmu, Türkiye, HA ve SHAlarn dünyada fenomen hale getirdi. Artk sava literatüründe HA ve SHAlarn verdii mücadeleler örnek olarak gösteriliyor. Türkiye dünyann birçok yerine savunma sanayimizde ürettiimiz ürünleri ihraç ediyor. Türkiye helikopter motoru yapyor artk. Ülkemiz kendi gemilerinin motorlarn üretiyor. Az kald, Türkiye sava uçaklarnn motorlarn da yapacak güce ulaacaktr. Allahn izniyle büyük gemileri, uçak gemilerini yapacak bir noktaya gelecektir. deerlendirmesinde bulundu.

Kurtulmu, Türkiyenin salgn döneminde ekonomik olarak da önemli snavlar verdiini belirterek, Bundan sonraki süreçte Türkiye çok daha güçlü bir ekilde yoluna devam edecek. Hedefiniz yoksa yapacak iiniz de yok demektir. Yeniden güçlü büyük Türkiye, yeni ve adil bir dünya talebiyle yola çkyorsanz pandemi artlarnda bile hedeflerinize kararl bir ekilde yürürsünüz. dedi.

Ana Sayfaya Git