Meclise 22 yeni fezleke

Meclise, 18 milletvekili hakkında 22 yeni fezleke gönderildi.

Haberler 02.11.2020 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aralarnda Halklarn Demokratik Partisi (HDP) E Genel Bakan Pervin Buldan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Bakan Kemal Klçdarolunun da bulunduu 18 milletvekili hakknda, dokunulmazln kaldrlmas istemiyle 22 fezleke Meclise sunuldu. Fezlekelerin 7si HDP milletvekilleri hakknda, biri de Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) E Genel Bakan Saliha Aydeniz hakknda hazrland.

Hakknda fezleke hazrlanan HDPli isimler öyle: Pervin Buldan, Hüseyin Kaçmaz, Murat çepni, Muazzez Orhan, Kemal Bülbül, Semra Güzel, Aye Acar Baaran.

4 FEZLEKE CHPYE

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu hakknda da bir fezleke hazrlanrken, CHPli Mahmut Tanal, Ali Öztunç ve Haim Teoman Sancar hakknda da birer fezleke hazrland.

AK PARTVE Y PART

yi Parti milletvekilleri Yasin Öztürk hakknda 2, smail Ok hakknda ise bir fezleke sunuldu. AK Parti Aydn Milletvekili Metin Yavuz hakknda da bir fezleke hazrland.

Türkiye çi Partisi (TP) Hatay Milletvekili Bar Atay hakknda bir fezleke hazrlanrken, bamsz milletvekilleri Ahmet k hakknda 3, Cemal Enginyurt hakknda ise bir fezleke hazrland.

Ana Sayfaya Git