Mecliste Seslenecek!

Meclis, FETÖ'nün darbe girişiminin birinci yılı olan 15 Temmuz'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla özel gündemle toplanacak

Haberler 30.06.2017 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meclis, FETÖnün darbe giriiminin birinci yl olan 15 Temmuzda, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann da katlmyla, özel gündemle toplanacak. Erdoan, Meclise ilk bombann atld saat olan 02.32de TBMM eref Kaps önündeki etkinlie de katlarak, vatandalara hitap edecek.

FETÖnün 15 Temmuzda gerçekletirdii darbe giriiminin birinci ylnda, bombalarn hedeflerinden biri olan TBMM, 15 Temmuz Cumartesi günü saat 13.00te özel gündemle toplanacak. Genel Kuruldaki toplantya, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan da katlacak.

MECLSTE 15 TEMMUZ ETKNLKLER

Toplant, TBMM Bakan smail Kahraman bakanlnda, stiklal Marnn okunmas ve sayg duruunda bulunulmas ile açlacak. Kahramann yapaca konumann ardndan, Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin temsilcileri 10ar dakikalk söz alacak.

Özel oturumu yabanc misyon temsilcileri ve kurum temsilcilerinin yan sra vatandalar da kendilerine ayrlan bölümden izleyebilecek. Konumalarn ardndan TBMM Genel Kurulundaki oturum sona erecek.

Meclis eref Holünde, Anadolu Ajansnn (AA), 15 Temmuz darbe giriimine ilikin fotoraflarndan oluan bir sergi açlacak.

TBMM Halkla likiler Binasnda da 21. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili Zeki Ünaln, 15 Temmuza ilikin yapt yal boya tablolar sergilenecek.

ERDOAN, HALKA HTAP EDECEK

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann katlaca, 15 Temmuz ehitler Köprüsünde yaplacak olan etkinlik, Meclis eref Kaps önündeki alana kurulacak olan dev ekranlardan canl verilecek.

FETÖnün darbe giriiminde, Meclise ilk bombann atld saat olan 02.32de, Cumhurbakan Erdoann da katlmyla, Meclis eref Kaps önünde, Video Mapping sistemiyle, darbe giriimine ilikin görüntüler sunulacak. Buradaki etkinlik vatandalara da açk olacak. Erdoan, burada vatandalara hitap edecek.

Ana Sayfaya Git