Mehmet Metiner: Neye oy verdiğimizi bilmeden el kaldırdık

AK Partili Mehmet Metiner, İstanbul Sözleşmesi'nin kabulü için evet verdiğinden dolayı çok pişman olduğunu belirtti. "Yanlış yaptık" diyen Metiner, milletvekillerinin neye oy verdiğini bilmeden el kaldırdığını söyledi.

Haberler 07.05.2020 - 01:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili milletvekillerinin oylaryla geçen stanbul Sözlemesi, aile düzenini bozduu gerekçesiyle yine AK Partili kesimlerin hedefine oturmutu. Eski AK Partili milletvekili Mehmet Metiner, stanbul Sözlemesinin görüüldüü oturumda evet oyu verdii için çok piman olduunu söyledi.

BLMEDEN EL KALDIRDIK

Mehmet Metiner Kendi adma itirafta bulunuyorum: Yanl yaptk dedi. Evet diyenlerin çounun neye oy verdiklerini bilmeden el kaldrdn söyleyen Metiner, milletvekillerinin srf parti grup bakanvekilleri el kaldrdklar için el kaldrdn anlatt. Metiner, Partilerin grup yönetimi kendi aralarnda anlam olmallar ki o anda bulunanlarn onayyla kabul edildi geçti diye konutu.

Cumhurbakan Erdoann kz Sümeyye Erdoan Bayraktarn da yönetiminde bulunduu KADEMin (Kadn ve Demokrasi Dernei) stanbul Sözlemesini, savunuyor olmasn da eletiren Mehmet Metiner, Varln önemsediim KADEMin adeta sözleme müdafisi bir konuma kendini düürmesi hazin bir tablo. Kendimizi kendi deerlerimiz üzerinden tanmlamak ve savunmak varken. Can cehenneme o sözleme bu gidile KADEM algsn tamamen menfiye çevirecek, biline dedi.

Ana Sayfaya Git