Melih Gökçek'ten bomba ddia: CHP'nin içinde FETÖ'cü milletvekilleri var

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, katıldığı canlı yayında CHP’nin içinde FETÖ’cü milletvekillerin olduğunu söyledi.

Haberler 26.02.2017 - 12:56 Son Güncelleme : 26.02.2017 - 13:20

CNN Türkte yaynlanan Hafta Sonu programna canl yayn konuu olan Ankara Büyükehir Belediye Bakan Melih Gökçek CHP hakknda çok çarpc bir iddia ortaya att.

CHPNN çNDE FETÖCÜ MLLETVEKLLER VAR

Gökçek CHP içinde FETÖ ile münasebeti olan ve özellikle 17-25 Aralktan sonra FETÖcülerle olaylar yaknen götüren ciddi bir mebus kitlesi var dedi.

Melih Gökçek Ben bir televizyon programna çktm CHP ve FETÖ ilikileri diye anlattm... Beni mahkemeye verin dedim veremediler niye ki... Verebilirler mi? CHPnin içinde FETÖcü milletvekili olduunu söyleyen, FETÖcü olmayan CHPli milletvekilleri var eklinde konutu.

CHP, FETÖ ilikileri adl bir kitap hazrlattn söyleyen Melih Gökçek bu kitap çok yaknda piyasada olacak dedi.

CEZAEVNDEN KAçMAYA çALIACAKLAR

FETÖcülerin yeni bir plan olduunu söyleyen Melih Gökçek FETÖcüler hapishanelerde büyük bir hazrlk içinde. Adli suçlular da yanlarna alp hapishanelerde isyan çkartacaklar. Aileleri de bu isyana katacaklar. Bu kargaada hapishanelerden kaçmay düünüyorlar dedi.

BELEDYE BAKANLIINA DEVAM ETMEK STYORUM

Kariyerinizin bundan sonraki aamasnda kendinizi nerede görüyorsunuz? sorusuna da cevap veren Melih Gökçek Ben belediye bakan olarak yapm olduum hizmetlerden keyif alyorum. Sayn Cumhurbakanm, önümüzdeki dönem için söylüyorum devlet bakanm eer uygun görürse belediye bakanlna devam etmek istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git