Memleket Partisi'nin ilk kurultayı 18 Eylül'de yapılacak

Memleket Partisi Genel Başkanvekili ve Parti Sözcüsü Gaye Usluer, partilerinin ilk kurultayının 18 Eylül'de yapılacağını bildirdi.

Haberler 16.07.2021 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Usluer, partisinin genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu Toplantsnn ardndan düzenledii basn toplantsnda, Rizede yaanan sel ve heyelan nedeniyle bölge halkna geçmi olsun dileinde bulundu.

Melih Bulunun Boaziçi Üniversitesi Rektörlüü görevinden alnmas konusunda deerlendirmelerde bulunan Usluer, akademinin ortak duruuna saygs dolaysyla Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana teekkür etti. Usluer, bundan sonraki süreçte de akademinin geleneine sayg duyulmasn istedi.

18 EYLÜLDE KURULTAY

Be yl önce 15 Temmuzda yaanan FETÖnün hain darbe giriimi sonrasnn ülke için bir frsata dönütürülebileceini ancak iktidarn bunu kendisi için frsata çevirdiini ileri süren Usluer, Cumhurbakanl Hükümet Sistemi ile yeni anayasa oluturulmasnn bu frsatçln eseri olduunu iddia etti.

Partisinin il ve ilçe kongrelerine ilikin süreci paylaan Usluer, 10 Austosta ilçe kongrelerimiz bitecek. 31 Temmuzda il kongrelerimiz Ankaradan balayacak. 3 Eylülde de il kongrelerimiz tamamlanm olacak. 18 Eylülde Ankarada ilk kurultaymz gerçekletireceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git