Memura güvence; kılınıza dokunamaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bay Kemal tehdit ediyor değil mi? Öğretmenleri, subayları, polisleri tehdit ediyor. Hangi memur sınıfında kardeşlerimiz varsa hepsini sıradan tehdit ediyor. Ama bilmiyorlarki benim memur kardeşlerim, kamu görevlilerim bunlara pabucu bırakmayacak"dedi.

Haberler 15.11.2021 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, MEMUR-SEN 7. Büyük Türkiye Bulumasna katld. stanbul Kongre Merkezindeki programa Cumhurbakan Erdoann yan sra çalma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Bilgin, MEMUR-SEN Konfederasyonu Genel Bakan Ali Yalçn katld.

Erdoan programda yapt konumasnda, Bay Kemal tehdit ediyor deil mi? Öretmenleri, subaylar, polisleri tehdit ediyor. Hangi memur snfnda kardelerimiz varsa hepsini sradan tehdit ediyor. Ama bilmiyorlarki benim memur kardelerim, kamu görevlilerim bunlara pabucu brakmayacak ifadelerini kulland.

çANAKKALE 1915 KÖPRÜSÜ

Cumhurbakan Erdoan, 1915 çanakkale Köprüsüne dikkat çekerek, 2 milyar 400 milyon avroya çkm olan bir köprü. Biz bunu yap ilet devretle yaptk. nallah 12 yl sonra bu kime kalacak? Devlete kalacak ama bunlarn kafas buna basmaz. Diyorlar ki, Bunu nasl yaptnz. Türk firmalaryla Kore i birliiyle yaptk eklinde konutu.

AKAM YALAN, SABAH YALAN

Erdoan, Hani diyorlar ya amcanz dinleyin. Bak amcanz size neler yapacak neler? Ya siz neler yaptnz ki? Belediyelerde tüm benim vatandalarm, içilerimizi sokaa atan sizsiniz. Hani kimseyi atmayacaktnz, hani kimseyi kapya koymayacaklard? Hepsi yalan, akam yalan, sabah yalan. Gezi olaylarnda Bay Kemal Taksimde deil miydi? Ne iin var senin orada? çünkü o da Gezici. Bunlar deil miydi Bezmialem Valide Sultan Camiinin içine bira kutularyla girenler. Bezmialem Valide Sultan Camiinden Babakanlk ofisine loaderlarla oralar kanal açarak gidenler bunlar deil miydi? Bunlar tahribat yapar, biz ise i yaparz eklinde konutu.

3600 EK GÖSTERGE MESELESN ÖNÜMÜZDEK YIL SONUNA KADAR çÖZÜME KAVUTURMAYI PLANLIYORUZ

Cumhurbakan Erdoan, Biz kardelikten beslenirken, karmzdakiler kavgadan, kaostan besleniyor. Ülkemiz için herhangi bir hayalleri yok ama sra küfüre geldi mi sra brakmyor. Bu sabotaj siyasetinin kaptan kökünde uzun zamandr olduu gibi CHP duruyor dedi. Erdoan, nsanmzn öz yurdunda parya muamelesi gördüü, IMF komserleriyle yönetilen, savunmas da baml üretmeyen Türkiyedir. Bunlarn tek vaadi sk sk kendilerinin de dile getirdii gibi eski Türkiyeyi tüm çarpklklaryla yeniden hortlatmaktr. Milletimizi bunlarn insafna brakmayacaz ifadelerini kulland.

Erdoan, 3600 ek gösterge meselesini önümüzdeki yl sonuna kadar çözüme kavuturmay planlyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git