Meral Akşener: Bu devran döner

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Aksaray'da yaptığı konuşmada, ''Barzani'nin bir yıl evvel Ankara'da bayrağını asanlar milli; Meral Akşener gayri milli mi? Hadi oradan edepsiz. Bu devran döner. Sonra Sayın Erdoğan'a da güvenenleri uyarayım" dedi.

Haberler 19.06.2018 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Lideri ve cumhurbakan aday Meral Akener, partisinin Aksarayda 15 Temmuz Milli rade Meydannda düzenledii mitingde halka seslendi. Son dönemlerde programlarnn engellenmeye çalldn belirten Akener, Aksaraydaki bir polis müdürüne de tepki gösterdi. Akener, öyle konutu:

Son zamanlarda özellikle benim programlarna yönelik, devlet bürokrasisinden son derece çirkin hadiselerle kar karyayz. 24ünde gereini yapacaksnz. Öncelikle unu söyleyeyim; Aksaray Valisini buradan uyaryorum, bir polis müdürü Meral Akeneri HDP ile yan yana koyamaz. Böyle bir terbiyesizlie izin veremem. Ben bu ülkenin eski çileri Bakanym. Bu hadsiz müdürü hiç unutmayacam. Bu bayran içinde, bu krmznn içinde benim ehit amcamn kan var. Dolaysyla dün hendekler kazlrken, o polis müdürü kalkp da bugün iktidarda bulananlara diyebilmi mi ki, Bu hendeklerin kazlmas yanltr. Bunu yapmayn. Bu kanunsuz talimat demi mi? Kafasn çevirmitir. O hendekler açlrken Sayn Erdoan, Sadece buna ben talimat verdim; valiler kafasn çevirecek, PKKya herhangi bir operasyon yapmayacaklar diye televizyondan söylemedi mi? Sonra ne oldu? Hendekler kapatld, knal kuzular ehit oldu. Bu fare yürekli adam hiç unutmayacam.

Ana Sayfaya Git