Meral Akşener: Seçimin kazananı Türk milleti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yenilenen seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu. Akşener, 'Bu seçimin kazananı Türk milletidir, İstanbul'dur dedi.

Haberler 24.06.2019 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Genel Bakan Meral Akener yenilenen seçimlerle ilgili deerlendirmede bulundu. Akener, imdi herkes ban iki elinin arasna almaldr, seçimi doru okumaldr. Milletimiz ben yaptm oldu diyenlere söz de, karar da benim demitir. Milletimiz bu ülkenin tapusu ortaktr ve ben de hissedarm demitir diye konutu.

Akenerin açklamalarndan satr balar:

Aziz milletimiz 31 Mart seçimlerinin ardndan 6 Maysta YSK eliyle yaplan sandk darbesine olgunlukla ve kararl cevap vermitir

Demokrasi tarihimiz millet iradesini yok sayanlara bizzat milletimizin verdii derslerle doludur. Millitemiz bu zihniyetin kulan çekmitir. stanbulu biraz morartmtr.

stanbullu ve stanbulda yaayan tüm hemehrilerime tek tek teekkür ediyorum. Üsküdarda ikamet eden stanbullu olarak komularma teekkür ediyorum. Bu seçimin kazanan milli iradedir, Türk milletidir, stanbuldur

SAYIN MAMOLUNA BAARILAR DLYORUM

imdi herkes ban iki elinin arasna almaldr, seçimi doru okumaldr. Milletimiz ben yaptm oldu diyenlere söz de, karar da benim demitir. Milletimiz bu ülkenin tapusu ortaktr ve ben de hissedarm demitir.

stanbullu hemehrilerim sayn Ekrem mamolunu 23 Haziranda bir kez daha seçerek gasp edilen hakkn teslim etmitir. Türk Milletine verdii demokrasi dersi için bir kez daha ükranlarm sunuyorum. Sayn Ekrem mamoluna baarlar diliyorum. Milletimiz müsterih olsun artk biz varz, hiçbir ey eskisi gibi olmayacak.

Ana Sayfaya Git