"Meral Akşener'e, bunlar deniyorsa bu devletin çivisi çıkmıştır"

Yerel seçim çalışmalarına Manisa'da devam eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Muhtarın beka ile ne alakası var?" diye sordu.

Haberler 16.03.2019 - 12:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

yi Parti Genel Bakan Meral Akener, herkesin kendisini tehdit ettiini belirterek yi Partiyi kurduumdan bu yana iftiram, hakaretim, tehdidim ve terbiyesiz sözüm yoktur. Dil o kadar bozuldu ki 5 harfli diyor, Kaçacak delii yok diyor. Burada yalnz bamaym. Bugün karnzda duran Meral Akenere, bunlar deniyorsa bu devletin çivisi çkmtr dedi.

DEVLETN çVS çIKTI

Yerel seçim çalmalarna Manisann Akhisar ilçesinde devam eden Akener, burada yapt konumada, partisinin belediye bakan adaylarna destek isterken kimseyi kötüleyip tehdit etmediini ve kimseye iftira atmadn belirterek Herkes beni tehdit ediyor; ama ben kimseyi tehdit etmiyorum. Bütün siyasi hayatm boyunca özellikle Y Partiyi kurduumdan bu yana iftiram, hakaretim, tehdidim ve terbiyesiz sözüm yoktur. Dil o kadar bozuldu ki 5 harfli diyor, Kaçacak delii yok diyor. Burada yalnz bamaym. Bugün karnzda duran Meral Akenere, bunlar deniyorsa bu devletin çivisi çkmtr. Siz siz olun, aranzdaki birlii ve kardelik hukukunu bozmayn. Sonuçta bir belediye bakan seçiyoruz. 31 Martn ertesi günü birbirinizin yüzüne bakmaktan imtina edecek noktaya gelmeyin dedi.

Akener, beka tartmalaryla ilgili olarak unlar söyledi: Muhtar ve belediye bakan seçeceiz. Kim Daha iyi hizmet ederim diyorsa ona oy vereceiz. Muhtarn beka ile ne alakas var? Belediye meclis üyesi seçeceksiniz. Bu arkadalarn, Türkiyenin bekasna nasl bir zarar olabilir? Bunlara aldanmayn. nsanlar birbirlerine düürüp, seçim almay gelenek haline getirdiler. 31 Mart seçimlerinde dedikodu, tehdit, antaj siyasetini bitireceiz. Ülkede isizlik says alm ban gitmi. Bunlara verilecek cevaplar yok.

Ana Sayfaya Git