MHP Genel Başkanı Bahçeli: Terörün kökü kazınmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Terörün kökü kazınmalıdır. Terör şerefsizliğini silip süpürecek, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde huzur ve güvenliği temin edecek, milli bekamız emniyete alınacaktır." dedi.

Haberler 27.08.2019 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, yapt yazl açklamada, Türk milletinin en büyük gücünün ehitlik ve gazilie verdii deer ve bundan ilham alan tavizsiz mücadele ruhu olduunu belirtti.

Milli varln devamll ve milli bekann güvenliinin, faziletli yüreklerin duruuna ve fedakar nesillerin uuruna bal olduunu vurgulayan Bahçeli, ehitlerin, bu duruun ant ve söz konusu uurun sayg gösterilecek nianesi olduunu kaydetti.

Bahçeli, milletin ehitlere çok ey borçlu olduunu hatrlatarak, Terörizm ülkemize musallat olmu büyük bir melanet ve musibettir. Bu musibetin aama aama etkisizletirilerek zaman içinde yok edilecek olmas pek çok badireye ve müteessir hadiseye de yol açmaktadr. Ancak ylgnla dümeyeceiz, umutsuzlua kaplmayacaz. ifadelerini kulland.

Kararllmz tartmaya açmamalyz

Hakkarinin çukurca ilçesinde PKKl teröristlerce yola döenen el yapm patlaycnn infilak etmesi sonucu bir, Irakn kuzeyinde devam eden Pençe-3 Harekatnda PKKl teröristlerle çkan çatmada 3 askerin ehit edildiini ve 7 askerin yaralandn anmsatan Bahçeli, u deerlendirmede bulundu:

Acmz büyük olsa da hiçbir ihtimali ardan almamalyz, kararllmz tartmaya açmamalyz. Terörün kökü kaznmaldr. nanyorum ki milli eref, nefret ve intikam arzularyla bezenmi terör erefsizliini silip süpürecek, Irak ve Suriyenin kuzeyinde huzur ve güvenlii temin edecek, milli bekamz emniyete alnacaktr. hanet kaybedecek, iman mutlaka kazanacaktr. Aziz ehitlerimize Cenab Allahtan rahmet niyaz ediyorum. Yaral kardelerimize acil ifalar temenni ediyorum. Bamz sa olsun, vatan sa olsun. Unutulmasn ki ehitler ölmez, vatan bölünmez.

Ana Sayfaya Git