MHP ilçe kongrelerini tamamladı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı ilçe kongrelerini tamamladı. İl kongresi için ise çalışmalar başlatıldı.

Haberler 10.09.2020 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Diyarbakr il tekilat, ilçe kongrelerini korona tedbirlerini alarak süreci tamamlad. l kongresi için start veren MHP i bakanl, çalmalarna aralksz devam ediyor. Süreç hakknda açklamada bulunan l Bakan Cihan Kayaalp, geçen hafta 9 ilçede kongrelerini gerçekletirip tamamladklarn söyledi.

SIRADA L KONGRES VAR

Bakan Kayaalp, l kongremiz için hazrlklarmz tamamland. Uzun bir aradan sonra Diyarbakrda bu kadar çok ilçenin kongresi ilk kez yapld. Bütün ilçe bakanlarmz, tekilatlarmz özveriyle elinden gelen gayreti sarf etti. Problemsiz, sorunsuz bir süreç atlatm olduk. Diyarbakrdaki tüm dava arkadalarmza hayrl, uurlu olsun diyoruz. Malumunuz Diyarbakr zorlu süreçler atlatmakta, özellikle bu korona virüs sürecinde. Diyarbakr ilk 5 il arasnda yer almakta. Bu vesile ile biz vatandalarmza bir çarda da bulunmak istiyoruz. Lütfen sosyal mesafeye, maskeye, dezenfekten kurallarna uyalm. Biz kongrelerimizde bunlara mümkün oldukça uyduk ve bütün arkadalarmz uyardk. Biz kimseye bulatrmayalm, kimsede bize bulatrmasn çarsnda bulunuyoruz. Lütfen kurallara uyalm. l kongremizi de ay sonuna doru yapmay planlyoruz. çalmalarmz balattk, o da vatanmza, milletimize hayrl uurlu olsun dedi.

Ana Sayfaya Git