MHP yeni dönem yol haritasını masaya yatıracak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılı öncesinde hem partisinin milletvekilleri hem de belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

Haberler 19.09.2019 - 12:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, yeni yasama yl öncesinde partisine mensup milletvekilleri ve belediye bakanlaryla bir araya gelecek.

TBMMnin 1 Ekimde açlmasna günler kala MHPde siyasi takvim hzlanyor.

MHP Genel Bakan Bahçeli, yeni yasama dönemine hazrlk çerçevesinde partisine mensup milletvekilleriyle buluacak.

Eylül aynn son haftasnda gerçekletirilecek toplantda MHPnin yeni yasama ylndaki öncelikleri ve yol haritas belirlenecek. Öte yandan, yaz boyunca partisinin belediye bakanln kazand illeri ziyaret eden Bahçeli, bu ziyaretlerine ara vermeden devam edecek.

Bahçelinin ilk aamada Manisa ve memleketi Osmaniyeyi ziyaret etmesi öngörülüyor.

- llerin ardndan ilçe ziyaretleri

MHP Genel Bakan Bahçelinin, illerin ardndan partisinin kazand ilçelere de tebrik ziyaretleri gerçekletirmesinin planland örenildi.

Bahçelinin ayrca son seçimlerde baar elde ettikleri 1 büyükehir, 10 il, 58 metropol ilçe, 78 ilçe, 89 belde olmak üzere, toplam 235 belediye bakan ve partisinin il bakanlaryla da Ankarann Kzlcahamam ilçesinde bir araya gelmesi planlanyor.

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, yerel seçimin ardndan belediye bakanlaryla Antalyada bir araya gelmi, nsana hizmetin siyasetlerinin temel amac olduu mesajn vermiti.

Ana Sayfaya Git