MHP yenişehir ilçe binasını açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ahmet Demir, AK Parti ve MHP arasında 2019 seçimine ilişkin, “Milli ittifak konusu Türkiye’de şuan önemli bir yer tutuyor” dedi.

Haberler 20.02.2018 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir ilçesinde MHP lçe Bakanlnn açl dolaysyla tören düzenlendi. Törene MHP l Bakan Ahmet Demir, MHP Yeniehir lçe Bakan Hyasettin ehir ve çok sayda partili katld. l Bakan Demir, parti binasnn açlnda emei geçenlere teekkür etti.

MLL TTFAK

Afrin operasyonuna da deinen Demir, Hassas bir dönemden geçiyoruz. Devam eden Afrin operasyonu nedeniyle bata ehitlerimize rahmet diliyorum. Ailelerine sabr diliyorum. Eminim ki oradaki mücadele milletimizin nezdinde heyecanla takip ediliyor. Bizler gönüllü bir ekilde Afrinde bize düecek görevleri heyecanla bekliyoruz. Allah milletimize güç versin dedi.

2019 seçimine ilikin görülerini paylaan Demir, konumasn öyle tamamlad:

Milli ittifak konusu Türkiyede uan önemli bir yer tutuyor. Genel bakanmzn bu konudaki hassasiyeti bellidir. Milletin birlik ve beraberlii, milletin bekas için balatlan bu birlikteliin ad ne olursa olsun sonuçta hayrl bir noktada sonuçlanacaktr. Bununla birlikte bölgenin durumunu bilmeyen, beklentilerinden haberi olmayan ve çok farkl düünen sözde yorumcu diye haberlerde çkan ittifakn zararl olacan belirtenlere buradan söylüyorum. Böyle bir ey olmayacaktr. Bu düünceleri paylaanlar, bölge insanmzn beklentilerini bilmeyenlerdir. uanda millet siyaseten geçmite bölgede izlenen siyasi hatalardan yorulmu, bkmtr.

Ana Sayfaya Git