MHP’den ‘Gönül köprüsü’ desteği devam ediyor

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp her hafta ‘Gönül köprüsü’ kurdukları köylere destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Haberler 24.06.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri, Kayapnar ilçe tekilat ve çnar ilçe tekilat ile birlikte çnar ilçesine bal Sevindik köyüne ziyarette bulunarak köylülerin yaadklar sorunlar dinleyerek çözümü için gerekli destekleri vereceklerini dile getirdi. Tekilat üyeleri gittikleri köylerde vatandalar tarafndan pankartlarla karland. Köylülerin sorun ve skntlarn dinleyen MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, millete hizmet için var olduklarn söyleyerek, Köylerimizdeki sorunlar yerinde tespit edip bu sorunlarn çözümü yönünde çalmalar yürütüyoruz. Köylüler ile aramzda gönül köprüsü kuruyoruz. Bu sayede sorunlarla bire bir ilgilenerek halkn almas gereken hizmetlerin hzlandrlmasn salyoruz. Köy ziyaretlerimiz belirli periyotlarla devam edecektir dedi.

MHP tekilatlarn köylerinde gören vatandalar ise siyasetçilerin köylerine kadar gelip sorunlarn dinlemesinin kendilerini mutlu ettiini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git