MHP’den Kocaköy’e yeni parti binası!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanlığı kalabalık bir heyet ile birlikte Kocaköy ilçesinde yeni ilçe başkanlığı hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. İl Başkanı Cihan Kayaalp, "Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi'nin varlığı birçok şer odağının korkulu rüyası gibi şu anda. Diyarbakır'da ilerleyeceğiz. Milliyetçi camiasının kalesini sur taşlarından kuracağız, bir daha yıkılmayacak şekilde" dedi.

Haberler 17.08.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Bakan Cihan Kayaalp ve il, ilçe tekilatlaryla birlikte Kocaköy ilçesinde yeni hizmet binasnn açln gerçekletirdi. Açlta partililere seslenen Kayaalp, Bu dava kutlu bir davadr. Erenlerin, evliyalarn hayr duasn alm bir davadr. er odaklarnn, fitnecilerin, fesatlarn, hainlerin gücü asla yetmeyecektir. Yel kayadan ne kopardysa, bunlarn da davamza verecekleri zarar o kadardr, yani hiçtir. Bu davann tohumlar bu topraklara ekilmitir bir kere, yeermeye balamtr. Hiçbir kuvvet bu topraa ekilmi ülkücü tohumlarn kurutamayacak dedi.

BR ÜLKÜCÜNÜN OLDUU YERDE HAREKET BALAMITIR, DYARBAKIRDA LERLEYECEZ

MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, Kocaköyde olduklarn, yeni hizmet binasnn açl için bir araya geldiklerini söyledi. Tekilatlarnn, hareketlerinin Diyarbakrda adm adm gönüllere girmekte, adm adm ilerlemekte olduunu hatrlatt. Bakan Kayaalp, Dolaysyla bu ilerleyi er odaklarn, karanlk güçleri tedirgin edip, korkutmakta. Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisinin varl birçok er odann korkulu rüyas gibi u anda. Tabi buna dayanarak akla hayale gelmeyecek oyunlar, komplolar iftiralarla üstümüze gelmekteler. Bunlar bizim için hiçtir. Bu tip oyunlar, bu tip filmler, bu tip komplolar bizim tekilatmz yavalatamaz, durduramaz. Herkes bunu net olarak anlamaldr. Bir ülkücünün olduu yerde hareket balamtr. Ben burada birçok ülkücü görüyorum. Yüzlerce ülkücü görüyorum. Dolaysyla bu hareket hiçbir ekilde tehditlerle, antajlarla, oyunlarla, komplolarla durdurulamaz. Genel Bakanmz Devlet Bahçeli, hareketimizin liderinin selamn, sevgisini size getirdim. Hepinize ayr ayr selamn gönderdi. Arkadalar, biz adm adm Diyarbakrda ilerleyeceiz. Milliyetçi camiasnn kalesini sur talarndan kuracaz, bir daha yklmayacak ekilde. Öyle bir kale kuracaz Allahn izniyle, bütün Türkiye bizim kalemizi konuacak. Ve sizlerin yardmyla, sizlerin desteiyle olacak bu. Hepinize tekrar tekrar teekkür ediyorum dedi.

MHP tekilat hizmet binasnn açlnn ardndan eski ilçe bakanlar Mehmet çlinin kabrini ziyaret eden kalabalk daha sonra ilçede konvoyla tur atp Diyarbakra döndü.

Ana Sayfaya Git