MHP'li Ataman'dan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

"Kılıçdaroğlu MHP'ye üzülmeyi bırakıp, koskoca CHP'yi yabancı başkentlerin kullanışlı maşası ve teröristlerin sığınağı haline getirdiği için kendi haline yanmalıdır"

Haberler 14.04.2022 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANKARA - MHP Genel Sekreteri smet Büyükataman, Klçdarolu MHPye üzülmeyi brakp, koskoca CHPyi yabanc bakentlerin kullanl maas ve teröristlerin sna haline getirdii için kendi haline yanmaldr. ifadesini kulland.

Büyükataman, yazl açklamasnda, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun partisinin grup toplantsnda MHP Genel Bakan Devlet Bahçeliye yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Klçdarolunun grup toplantsnda milliyetçilikten, vatanseverlikten, ülkücülükten ve itibardan bahsedecek son kii olduunu unutarak itham ve iftiralarn sürdürdüünü ifade eden Büyükataman, Her iddiasnda boa düen, her çknda amanszca yere çaklan Klçdarolu, 2023 seçimlerinde duvara toslayacak olmann korkusuyla, gitgide siyasi nezaketten uzaklamakta ve son çrpnlarn yapmaktadr. deerlendirmesinde bulundu.

Büyükataman, unlar kaydetti:

Klçdarolu MHPye üzülmeyi brakp, koskoca CHPyi yabanc bakentlerin kullanl maas ve teröristlerin sna haline getirdii için kendi haline yanmaldr. CHPde Atatürkün ismi sadece bir istismar konusu olarak kalm ve Klçdarolu, alt oktan biri olan milliyetçilii, akbeti belli olmayan bir hedefe frlatal çok olmutur. CHP liderinin, partisinde Atatürk konulu ders vermesi ise yalnzca trajikomiktir. Eer Klçdarolu Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ve onun erefli duruunu öretmek istiyorsa önce kendisi örenmeli ve sindirmelidir. Kendisine, Türk Milliyetçilii nedir?, Atatürk kimdir?, Ülkücülük nedir? konularn en iyi ekilde anlatacamzdan üphesi olmasn.

Ülkücülük, rotasn Kandile çevirenlerin, teröristler için adalet isteyenlerin, umudunu Türkiye kart büyükelçilere balayanlarn ulaabilecei bir mertebe deildir.

Ana Sayfaya Git