MHP'li Enginyurt: İmamoğlu'nun derdi seçim değil

MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt "Birçok yerde CHP, HPD ve İYİ Parti demokratik haklarını kullanarak itiraz ediyorlar. AK Parti ve MHP’nin itiraz etmesinin ardından İmamoğlu’nun elinden elma şekeri alınmış çocuk gibi “Mazbatımı verin… Mazbatımı verin” demesi ne demokrasiye, ne CHP’li olmaya ne de insan olmaya yakışmıyor. " dedi.

Haberler 12.04.2019 - 13:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt stanbuldaki itiraz süreci hakknda önemli açklamalarda bulundu ve CHP, HDP ve mamolunun Türkiyede huzur istemediinin altn çizdi.

SENN DEMOKRASN BENM DEMOKRASM OLMAZ

Demokrasi herkes için demokrasidir. Senin Demokrasin, benim demokrasin olamaz. Bakn Adana Kozanda MHPnin kazand belediye bakanlnda memnu haklara sahip olmad için belediye bakanl elinden alnd. Artvin Yusufelinde CHPnin olaanüstü itiraz sonucu seçimler iptal edildi ve 2 Haziranda yeniden yaplacak.

ORTALII KARITIRIYORLAR

Birçok yerde CHP, HPD ve Y Parti demokratik haklarn kullanarak itiraz ediyorlar. AK Parti ve MHPnin itiraz etmesinin ardndan mamolunun elinden elma ekeri alnm çocuk gibi Mazbatm verin Mazbatm verin demesi ne demokrasiye, ne CHPli olmaya ne de insan olmaya yakmyor. Cumhur ittifak demokratik hakkn kullanarak itiraz ediyor. Ne diyor? Seçimlerde usulsüzlük var, yanllk yaplm diyerek en tabii hakkn kullanp itiraz ediyor. P, HDP, CHP Türkiyenin her yerinde itiraz ederken her ey normal. AK Parti ve MHP itiraz edince mi anormal oluyor. Bata Canan Kaftancolu ve CHPnin borazanclar sürekli yok hak gasp yok demokratik hak diyerek ortal kartrmaya çalyorlar. Bugün bir gazetede bir köe yazar diyor ki, Valilik mazbatay bugün mamoluna verecek. Ne oldu? Bu haber bugün valilik tarafndan yalanland.

OYNANACAK OYUNLAR BELL OLDU

Siz neyin algsn yaratmann derdindesiniz. Dertleri kaos oluturmak baka bir ey deil. Biz seçimlerde Beka dedik. Bakn talyan Meclisi Sözde Ermeni Soykrm tasarsn kabul etti. Bu örnek üzerinden gidersek Türkiye üzerine oynanan oyunlarn ve önümüzdeki günlerde oynanacak oyunlarn bir göstergesidir.

MAMOLU BR TYATROCU

mamolu yeni bir figür ve tiyatrocu. Türkiyeyi bir yerlere hazrlamak istiyor, soka bir yere çekmek istiyor. Dertleri seçim kazanmak deil. Dertleri bu ülkede büyük sknt yaratmak. Tahammülsüzlükleri üst snra ulam durumda. Artvindeki iptale sevinirken stanbuldakine itiraz ediyorlar. Yandalaryla beraber saldrya geçiyorlar. 2014te Ankarada Mansur Yava hemen kabul mu etti? Ekrem mamolu alelacele bir prim yapmaya çalyor. Demokrat biri deildir. stanbuldaki itirazn sonucunu herkes beklemek zorundadr. Bir oyla kazanrsa kazanr. Mazbata alnmadan Antkabirde Belediye Bakan yazmann nedeni de, zmirde miting yapmak istemesinin de nedeni bellidir. mamolu, CHP ve HDP Türkiyede huzur istenmemektedir. mamolu adam gibi beklemek zorundadr.

Ana Sayfaya Git