MHP’li eski milletvekili AKP’ye geçti

7 Haziran'da yapılan genel seçimde Şanlıurfa'dan MHP 9'uncu sırada milletvekili adayı olan İsmail Taş, AK Parti'ye katıldı.

Haberler 18.10.2015 - 11:54 Son Güncelleme : 18.10.2015 - 11:54

Eski çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk çelik, kent merkezindeki partisinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Burada konuşan çelik, Türkiyenin geleceği için 1 Kasım seçiminin büyük önem taşıdığını söyledi.

Ak Parti hükümetinin ülkenin gelişimi için devasa hizmetleri faaliyete geçirdiğini belirten çelik, birlik ve beraberlik içerisinde sıkıntıların giderilmesi gerektiğini kaydetti.

çelik, konuşmasının ardından 7 Haziran genel seçimlerinde MHPden milletvekili adayı olan ismail taşa Ak Parti rozetini taktı.

Taş, aile büyükleriyle yaptığı değerlendirmenin ardından Ak Partiye geçmeyi uygun bulduğunu belirtti.

Türkiyenin zor bir dönemden geçtiğine işaret eden Taş, Bu dönem birlik, beraberlik ve kardeşlik zamanıdır. Vatanımızın selameti için Ak Partiye geçtim. Ülkemizde huzurlu bi ortam sağlamamız gerekiyor dedi.

Bu arada son bir haftada Şanlıurfada MHPden aralarında İl Başkan Yardımcısı Abdülkerim Koçun da bulunduğu 5 kişi Ak Partiye katıldı.

Ana Sayfaya Git