MHP'nin "seçim stratejisi" kampı başladı

MHP'nin yerel seçime yönelik yol haritasını belirlemek için Kızılcahamam'da düzenlediği kamp başladı.

Haberler 30.09.2018 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHPnin Merkez Yönetim Kurulu ve TBMM Grubu ortak toplantlarnn yaplaca Kzlcahamam Patalya Otelde bugün balayan kampta, yerel seçim öncesi yaplacak çalmalar ile belediye bakan adaylar belirlendikten sonra yürütülecek faaliyetler ele alnacak.

MHP ile AK Parti arasnda yerel seçimde de ittifak yaplmas konusunun deerlendirilecei kampta, mevcut MHPli belediyelerin taahhütlerini ne ölçüde yerine getirdiklerine ilikin incelenen dosyalar da gündeme gelecek.

Kampta, ayrca Türkiyenin ekonomik ve siyasi gündemine ilikin sunumlar yaplacak ve Meclise sunulan af teklifi de deerlendirilecek.

MHP Genel Bakan Devlet Bahçelinin, yerel seçimlere yönelik mesajlar vermesi bekleniyor.

- Ülkücü ehitler Antn ziyaret

Toplantlara katlmak üzere ilçeye gelen Genel Bakan Bahçeli, otele gitmeden önce Ülkücü ehitler Antn ziyaret etti. Bahçeli ve beraberindekiler, Kuran- Kerim tilavetinin ardndan dua ederek ehit isimlerinin yazl olduu alana karanfil brakt.

Antta bulunan Gökbörü Otanda bir süre dinlenen ve çay içen Bahçeli, ayrca parti yöneticileri ve tekilatla hatra fotoraf çektirdi.

Bahçeli, ayrca ehitler Aacn da ziyaret etti.

MHP Genel Bakan Bahçeli, daha sonra toplantlarn yaplaca otele geçti. Kamp çerçevesinde yaplacak toplantlar basna kapal gerçekleecek. Kamp yarn sona erecek.

Ana Sayfaya Git