MHP'nin üç günlük değerlendirme toplantıları başlıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve il başkanlarıyla cuma günü bir araya gelecek.

Haberler 10.01.2020 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHPnin üç günlük deerlendirme toplantlar 10 Ocak Cuma günü balyor. MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, toplantlarn bitecei pazar günü partililere hitap edecek.

Bahçeli, Ankarada bir otelde düzenlenecek toplantlarda partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri, milletvekilleri ve il bakanlaryla bir araya gelecek.

MHPnin deerlendirme toplantlar yarn katlmclarn gelii ile balayacak. Cumartesi günü MHP Genel Bakan Bahçelinin açaca oturumla sürecek olan toplantlar, basna kapal gerçekletirilecek.

kinci gün akademisyenlerin d politika ve ekonomi sunumlar ile sürecek deerlendirme toplantsnda ayrca Genel Bakan Yardmclar smail Faruk Aksu, Cumhurbakanl Hükümet Sistemi ve Meclisteki çalmalar; Emin Haluk Ayhan, ekonomi; Mustafa Kalayc ise Cumhurbakanl Hükümet Sisteminin uyum yasalarna ilikin bilgilendirmede bulunacaklar.

Toplantlarn üçüncü gününde Bahçeli bir kapan konumas gerçekletirecek. Bahçelinin burada ABD-ran gerilimi, Libya, Irak, Suriye gibi d politika konular ve iç gelimelere ilikin önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

- Bahçeliden youn tempo

Öte yandan Bahçeli, rahatszl nedeniyle bir süredir ara verdii partisinin TBMM grup toplantsndaki konumalarna, 14 Ocakta yeniden balayacak.

Bahçelinin, 16 Ocakta da partisini takip eden muhabirlerle, 23 Ocakta ise gazete ve televizyonlarn Ankara temsilcileriyle yllk deerlendirme toplants yapmas öngörülüyor.

Ana Sayfaya Git