Millet İttifakı nasıl hareket edeceğine dair manifesto açıklayacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı içindeki partilerin nasıl hareket edeceklerine dair ortak manifesto açıklayacaklarını duyurdu.

Haberler 01.10.2021 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi (SP) Genel Bakan Temel Karamollaolu, Y Parti Genel Merkezini ziyaret etti. Karamollaolu, Y Parti Genel Bakan Meral Akener ile görütü. Yaplan görüme ardndan Akener ve Karamollaolu açklamalarda bulundu.

Babakanla adaym diyerek yeni bir sistem için çalacaklarn söyleyen Akener, Sayn Erdoann mutlu mutlu kulland o yetkileri kullanmayacak ve parlamenter sisteme geçiin çok ivedilikle salanmasyla beraber Almanya Cumhurbakan gibi olmaya devam edecek dedi.

Millet ttifakna katlan siyasi partilerin nasl hareket edeceklerini açklayan ortak bir manifesto açklanacan duyuran Akener, Partilerimiz arasnda bir ana çerçeve oluuyor. Siyasi partilerin masann altndan birbirini tekmelemedii bir sistem kuracaz dedi.

Akener, bir gazetecinin Merkez Bankasnn (MB) faiz indirimiyle ilgili sorusunu, Cumhurbakan Tayyip Erdoan kastederek Tak diye söyledi, ak diye yapld. Dolar u an kaç? Kii bana kayb hesaplayn diye yantlad.

NASIL çÖZECEKSNZ?

Karamollaolu da ayn soruya verdii yantta Merkez Bankas Bakan ahap Kavcolunun dolarn neden yükseldiini anlayamadn itiraf ettiini belirtti. Karamollaolu, Örenciler bankta yatyor, komplo diyorlar. Örencinin sorununu nasl çözecekler ki? Bir yerde bir problem varsa ve anlayamyorsanz çözemezsiniz dedi.

Ana Sayfaya Git