MSB; Emir bekliyoruz!

Milli Savunma Bakanlığı, "Bölgemizin istikrar ve huzuruna katkı sağlayarak Suriyelilerin güvenli bir yaşama kavuşabilmesi için güvenli bölge/barış koridoru kurulması zaruridir" dedi.

Haberler 09.10.2019 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Savunma Bakanlnca (MSB), Türk Silahl Kuvvetleri (TSK) snrlarmzda terör koridoru oluturulmasna asla müsamaha göstermeyecektir. Harekat için tüm hazrlklar tamamlanmtr. açklamas yapld.

Milli Savunma Bakanlnn Twitter hesabndan yaplan paylamda, Bölgemizin istikrar ve huzuruna katk salayarak Suriyelilerin güvenli bir yaama kavuabilmesi için güvenli bölge/bar koridoru kurulmas zaruridir. ifadesi kullanld.

Söz konusu paylamda, TSKnin Türkiye snrlarnda terör koridoru oluturulmasna asla müsamaha göstermeyecei vurgulanarak, harekat için tüm hazrlklarn tamamland duyuruldu.

DEALA MÜCADELE EDEN ÜLKE

MSBnin Twitter hesabndan, TSKnin yurt içi ve yurt d operasyonlarna ilikin açklamada bulunuldu. TSKnin, Frat Kalkan Harekatnda sahada DEA terör örgütü ile göüs göüse mücadele eden tek koalisyon ve NATO ülkesi ordusu olduu vurgulanan açklamada, DEAn kanl eylemlerinden en fazla zarar gören ülkelerden biri olan Türkiye, hem yurt içinde hem de snrlarnn ötesinde bu terör örgütü ile artan tempo ve iddetle mücadele etti, Fratn dousunda da mücadeleye devam edecektir. ifadelerine yer verildi.

Açklamada, TSKnin Frat Kalkan Harekatnda DEAn kutsiyet atfettii Dabk bölgesini ele geçirmesi ile örgüte en büyük askeri ve ideolojik darbe vurulduu da hatrlatld.

Ana Sayfaya Git