Muharrem İnce: Anket firmaları bu seçimin kaybedeni olacak

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Çorlu mitingi öncesi, seçim otobüsünde açıklamalarda bulunarak anket firmalarını eleştirdi. İnce, “Anket firmaları bu seçimin kaybedeni olacak. Asla onların söyledikleri gibi olmayacak, bunu herkes görecek. Ben milletle kucaklaştığımı düşünüyorum" dedi.

Haberler 21.06.2018 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muharrem nce, sabah gerçekletirdii stanbul programnn ardndan uçakla çorlu Havalimanna geldi. CHP Grup Bakanvekili Engin Altay ve partililerin elik ettii nce, seçim otobüsünden çevreyi selamlad. nce, seçim otobüsünde keyifli görüldü.

CHPnin Cumhurbakan aday Muharrem nce, daha sonra seçim otobüsünde DHAya açklamalarda bulunarak, Ben toplumun benimle rahatladn düünüyorum. Meydanlarda sadece CHPnin deil, baka siyasi partilere gönül vermi kardelerimin de beni desteklediklerini görüyorum, bana bunu söylüyorlar. Anket firmalar bu seçimin kaybeden olacak. Asla onlarn söyledikleri gibi olmayacak, bunu herkes görecek. Ben milletle kucaklatm düünüyorum dedi.

O ARANAN KAN DA BULUNMUTUR

nce, Ben bu seçimde Erdoann müziklerini, kampanyasn beenmedim açkças. Benimkinin daha iyi olduunu düünüyorum. Bizim arkadalarmz bunu can gönülden yaptlar. Belki ondan olsa gerek. çok isteyerek yaptlar. Bizim müziimizin, reklam filmlerimizin daha izlenir olduunu görüyorum. Artk televizyonlarda da Erdoan ile benim izlenme oranlarm çok farkl, 4 kat fazla reytingimiz. Onun artk söyleyecek bir eyi kalmad. Ne söyleyecek 16 yl sonra unu yapacam, neden yapmadn diye adama sorarlar. Oysa benim de söylediim gibi; Türkiyeye bir yorgun adam deil, bir taze kan lazm. O aranan kan da bulunmutur eklinde konutu.

çorlunun ardndan Mersine miting yapmak üzere yola çkan nceye havalimannda ilgi youndu. nce kendisini bekleyenlerle sohbet etti ve fotoraf çektirdi.

Ana Sayfaya Git