Muharrem İnce: Türkiye’yi karış karış gezmeye başlayacağım

CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, “Henüz ortada parti yok ama biz de yüzde 50 artı 1 oy alacağız. Şu bir, iki ay içinde otobüsün üzerine çıkıp, Türkiye’yi karış karış gezmeye başladığımda, sonbahardan itibaren herkes ne olduğunu görecek zaten. Biz bunu başaracağız” dedi.

Haberler 23.03.2021 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem nce, Eskiehirin Tepeba ilçesindeki bir kafeteryada üniversite örencileriyle bir araya geldi. Örencilerin sorunlarn dinleyen nce, daha sonra sorular yantlad. nce, bir örencinin, gençler ile kararszlarn oy oranlarn sormas üzerine Siyasetin matematii olmaz, mant olur. 3 milyon oy urada var, 5 milyon oy burada var, 8de burada var diye toplayarak, böyle seçim hesab yok. Siyasette tutmaz bu i. Siyasette bazen a partisi 5 alr, b partisi 8 alr. kisini yan yana getirirsiniz ama 13 yapmaz. Bazen 23te yapabilir, 3te yapabilir. Siyasetin bir mant var ama ben gençlerin bizi anladna inanyorum. Daha önceki Cumhurbakanl kampanyasnda, kuantum dediimiz zaman, nano teknoloji, uzay madencilii, iletiim, biliim dediimiz zaman gençler beni anlad. Beni yine anlayacaklarna inanyorum. Gençlerle birlikte bu ülkeyi özgürletireceiz. Bu ülkeyi demokratikletireceiz. Onlara sürekli danacaz. Onlarn fikirleri bizim için önemli. Siz Ömer gibi, Mehmet gibi Türkiyeyi gezerken, sizin gibi parlak çocuklara denk geldiimizde haberim olsun, onlarla görümem lazm. Ben bu memleketin evlatlarna inanyorum. Hakkaride, Edirnede, Sinopta, Antalyada, Konyada her yerde bizim akll evlatlarmz var. Yeter ki bu deerlendirilsin dedi.

TÜRKYE GEZLERNE BALAYACAIM

Muharrem nce, henüz partinin kurulmadn ifade ederek, Henüz ortada parti yok ama bizde yüzde 50 art 1 oy alacaz. Bu böyle olur. Ben 3 Mart akam televizyona çkp, seneye 3 Mart görün, dedim. u bir, iki ay içinde otobüsün üzerine çkp, Türkiyeyi kar kar gezmeye baladmda, sonbahardan itibaren herkes ne olduunu görecek zaten. Biz bunu baaracaz eklinde konutu. nce, üniversiteliler ile hatra fotoraf çektirdikten sonra kentten ayrld.

Ana Sayfaya Git