Müjdeler sıraladı!

Başkan Erdoğan yeni döneminin yatırım, istihdam, üretim ve ihracat alanları üzerine şekillendiğini belirtti. Erdoğan ayrıca, "Reform paketimizde dar gelirli küçük esnafımıza yönelik bir vergi muafiyeti yer alıyor. Basit usulde vergilendirilen yaklaşık 850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor, beyan yükümlülüklerini kaldırıyoruz" dedi.

Haberler 13.03.2021 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Recep Tayyip Erdoan, Haliç Kongre Merkezinde Ekonomi Reformlar Tantm Toplantsnda önemli açklamalarda bulundu. Bakan Erdoan büyüme, istihdam ve enflasyona yönelik önemli mesajlar verdi. Bakan Erdoan, Öncelikli gündem maddelerimizden birisi de enflasyonla mücadele olacaktr. Hedefimiz tek haneli düük enflasyon oranlarna ulamaktr dedi. Bakan Erdoann açklamalarndan satr balar:

HRACATTA YEN REKORLAR KIRAN BR EKONOMY HEDEFLYORUZ

Türkiye ekonomisinin yarnlarn ekillendireceine inandmz reform programmz paylamak üzere sizinle bir araya gelmi bulunuyoruz. çalmamzn özünde ekonomiyi yatrm, üretim, istihdam ve ihracat temelinde büyütme amac bulunuyor. hracatta yeni rekorlar kran yerli ve milli bir ekonomiyi hedefliyoruz. Üretimde verimlilik art salayarak potansiyel büyümemizi artracaz

TÜM PAYDALAR LE HAYATA GEçRECEZ

nallah bu yol haritasn, milletimizle kurumlarmzla i dünyamzla tüm paydalar hep birlikte hayata geçireceiz. Türkiyeyi en büyük 10 ekonomiden biri haline getirmek için gece gündüz çalarak hedeflerimize ulaacaz. Bu günlerin yakn olduuna yürekten inanyoruz.

YEN ANAYASA AçIKLAMASI

Cumhurbakanl Hükümet Sistemine geçerek Türkiyeyi krlgan siyasi iklimden kalc olarak kurtardk. Artk hiçbir kesim, hiçbir odak millete ramen devleti yönetme hevesine kaplamayacaktr. nallah yeni ve sivil anayasa ile birlikte ihtiyaç duyulan baz admlar atacaz.

TÜRKYE GÜCÜNÜ KORUYOR

Demokratik ve ekonomik kalknmann temel artlarndan biri olan siyasi istikrar kurumsallatrdk. Türkiye, bölgesel ve küresel nice krize ramen gücünü koruyor. Salgnn ykc etkileri henüz sona ermedii gibi her geçen gün yeni tehditler ortaya çkyor. Güçlü salk altyapmz ve adil sosyal güvenlik sistemimiz sayesinde hiçbir insanmz çaresiz ve bana brakmadk.

EKONOMSN BÜYÜTEN NADR ÜLKELERDENZ

Türkiyeyi pek çok ülkeden olumlu yönde ayrtrmay baardk. Türkiyenin her türlü senaryoya hazrlkl olduunu tüm dünyaya gösterdik. Salgna ramen 2020 ylnda yüzde 1,8 orannda büyüdük. G20 ülkeleri arasnda ekonomisini reel olarak büyütmeyi baaran iki ülkeden biri olduk ve çinin ardndan ikinci srada yer aldk.

Ana Sayfaya Git