Nefretten Beslenen Bir Zevallısınız!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Yiğitsen karşıma çıkarsın Recep Bey" açıklamasına ilişkin, "Sen 8 seçim kaybetmiş, son kongrede de az kalsın kongresini kaybetmek üzere olan ve kongrelerde 'ancak' kazanan, lider olmayan, genel başkanlığı da son kongreyle birlikte şaibeli hale gelmiş, nefretten beslenen bir zavallısın.

Haberler 07.02.2018 - 09:56 Son Güncelleme : 07.02.2018 - 09:57

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Ünal, CHP Genel Bakan Klçdarolunun, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana yönelik sözlerini deerlendirdi. Ünal, Hafta sonu yaad kongre kriziyle birlikte lider olmayan Kemal Klçdarolu, genel bakanln da kaybetti. Maalesef Erdoan nefretinden beslenen zavallln sürdürüyor. Tayyip Erdoana saldrarak, Tayyip Erdoan nefreti üzerinden bir varlk ina etmeye çalyor. çünkü bunun ad siyaset deil, bunun ad zavalllk. dedi.

CHP Genel Bakan Klçdarolunun bugün partisinin TBMM Grup Toplantsnda söyledii çirkin ifadeleri kendisine misliyle iade ettiklerini belirten Ünal, Bu millet, kimin tefeci olduunu çok iyi biliyor. 2002 ylndan önce toplanan her 100 liralk verginin 86 liras faize gidiyordu. imdi ise yl sonu itibariyle bu 12 liraya düüyor. Bana söyler misiniz, tefeci kim? Dier bir hesapla 2002 ylnda bütçenin yüzde 44ü faize gidiyordu, bugün bu oran yüzde 9a dümü durumda. Faiz lobisiyle tefecilerle kimin mücadele ettii ve nasl mücadele ettii çok açk ortada. Kimin tefeci olduunu biz çok iyi biliyoruz. diye konutu.

- Artk mzrak çuvala smyor

Biz, faiz lobisi dediimiz zaman bizimle alay edenler, bugün faiz lobisi demeye baladlar. ifadesini kullanan Ünal, Klçdarolunun yaad baarszl, kaybettii genel bakanl, Tayyip Erdoana saldrarak perdelemek istediini vurgulad.

Ünal öyle devam etti:

Artk mzrak çuvala smyor. Cumhuriyet Halk Partisinin tamamen kimler tarafndan ele geçirildiini ben söylemiyorum. Sayn Muharrem nce de bunu açk bir ekilde ifade etti. Köe yazarlar da bunu açkça ifade ediyorlar. Falanca kiiyi arladnz, filanca kiiyi çardnz. Siyaset ileriyle devlet ilerini ayrt edemeyecek kadar da ahmakça sözler söylüyorlar. Devlet, çözüm için gerektiinde efkat elini uzatr, gerektiinde kudret elini uzatr. Devlet dün çözüm için efkat elini uzatmtr, bugün gördüü lüzum üzere kudret elini uzatmtr. Devlet ileriyle siyaseti birbirine kartrmasnlar. Bugün aziz milletimiz, devletin ilerini görmek için Recep Tayyip Erdoann, AK Partinin iradesini görevlendirmitir.

- Klçdarolunun CHPsi, milli olma niteliini kaybetmitir

Cumhurbakan Erdoann milletin ona emanet ettii sorumluluu gerektii ekilde yerine getirdiini vurgulayan Ünal, Recep Tayyip Erdoana kullandklar bu ar, çirkin ifadeleri misliyle kendilerine iade ediyoruz. Debelendii çukurda o pislii çevresine sçratmaya devam ediyor. Recep Tayyip Erdoan nefretinden beslenen bir zavall olduunu görüyoruz. dedi.

Mahir Ünal, Klçdarolunun Yiitsen karma çkarsn Recep Bey eklindeki sözlerine öyle karlk verdi:

Sen 8 seçim kaybetmi, son kongrede de az kalsn kongresini kaybetmek üzere olan ve kongrelerde ancak kazanan, lider olmayan, genel bakanl da son kongreyle birlikte aibeli hale gelmi, nefretten beslenen bir zavallsn. Recep Tayyip Erdoan, hangi sfatla seni muhatap alp da karna çkp da konuacak. Cumhuriyet Halk Partisi, maalesef Kemal Klçdarolunun CHPsi, milli olma niteliini kaybetmitir. Kimler tarafndan ele geçirildii ortadadr.

Ana Sayfaya Git