Netice Alana Dek!

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile Hatay'daki Harekat Merkezi'ne yaptığı ziyarette, Zeytin Dalı Harekatı hakkında bilgi aldı.

Haberler 26.01.2018 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Erdoan, Zeytin Dal Harekatnn sevk ve idaresinden sorumlu olan 2. Ordunun Hataydaki Harekat Merkezinde görev yapan askerlere hitaben yapt konumada, ulusal güvenlii salama nedeniyle Afrinde gerçekletirilen operasyonun bölgeyi terör unsurlarndan temizlemeyi amaçladna dikkati çekti.

Cumhurbakan Erdoan, ulvi bir görev icra ettiklerini hatrlatt askerlere baar dileklerini de iletti.

NETCE ALINANA DEK SÜRECEK

Cumhurbakan Erdoan, daha sonra da harekatla ilgili daha detayl bilgiler ald toplant esnasnda, video konferans araclyla Genelkurmay Bakanl, Kara Kuvvetleri Komutanl, Hava Kuvvetleri Komutanl, Deniz Kuvvetleri Komutanl ve Hava Kuvvetleri Eskiehir Muharebe Üs Komutanlndaki harekat merkezleriyle canl balantlar gerçekletirdi.

Cumhurbakan Erdoan, video konferans araclyla yapt hitapta da Zeytin Dal Harekatnn netice alnana dek süreceini vurgulad.

Türkiyenin hiçbir ülkenin topranda gözü olmadn belirten Cumhurbakan Erdoan, Afrinin de terör unsurlarndan temizlenmesinin akabinde asli sakinlerine teslim edileceini söyledi.

Cumhurbakan Erdoan, bölgenin terörden temizlenmesinin Türkiyedeki Suriyelilerin ülkelerine dönülerini de hzlandracan ifade etti.

Cumhurbakan Erdoan, Hatayda bulunduu esnada Mogadiudaki Somali Türk Görev Kuvveti Komutanl ve Dohadaki Katar Türk Birleik Müterek Kuvvet Komutanlyla da video konferansla balanmak suretiyle söz konusu üsler hakknda bilgi ald.

Ana Sayfaya Git