O eve gitti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongresi'nde yaptığı konuşmasında unutamadığı anılarından birini yaşadığı Karslı bir aileden bahsetti. Erdoğan, kongredeki konuşmasından sonra o aileyi ziyaret etti.

Haberler 03.12.2017 - 12:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, AK Parti Kongresinde yapt konumasnda unutamad anlarndan birini yaad Karsl bir aileden bahsetti. Erdoan, kongredeki konumasndan sonra o aileyi ziyaret etti. Cumhurbakan Erdoan 2006 ylnda misafir eden 70 yandaki anne Necmiye, 37 yandaki kz Yeim ve 34 yandaki ollar Ziya Erben, Cumhurbakan Erdoann konumasn televizyondan izledi. Cumhurbakan Erdoann miting konumasnda kendilerini anlatmasn dinleyen Erben ailesi olas ziyaret için hazrlklarn yaparak beklemeye koyuldu. Cumhurbakan Erdoan, bir süre sonra çileri Bakan Süleyman Soylu ve Ulatrma Bakan Ahmet Aslanla birlikte Erben ailesini ziyaret için Subatan Köyüne gitti. Köylüler tarafndan davul-zurnalarla karlanan Erdoana Erben ailesi, su börei, çeçil peynir, bal ve kaar ikram etti. Bir süre aileyle sohbet eden Erdoan ve beraberindeki bakanlar Idra gitmek üzere ayrld.

Anne Necmiye Erben, bu ziyaretten büyük sevinç yaadn anlatrken kz Yeim ise deirmencilik yapan kardei Ziyaya i istedi. Cumhurbakan Erdoann ziyareti srasnda helikopterler güvenlik uçuu yapt, yerli drone savar bölgede tedbir ald.

Ana Sayfaya Git