O tarihe vurgu yaptı: Sallanacaklar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hayırda hayır yoktur.Rejim değişecek diyorlar, külliyen yalandır. Değişecek olan sadece hükümet sistemidir. 15 Temmuz bir haçlı operasyonuydu, planlaması ise Pensilvanya'daki hoca kılıklı haini kumanda eden güçler tarafından yapılmıştı.15 Temmuz bir haçlı kalkışmasıydı" dedi.

Haberler 19.03.2017 - 12:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, 16 Nisanda halk oylamasna sunulacak anayasa deiiklii teklifine ilikin yürüttüü Evet kampanyas kapsamnda ilk mitingini Elazda yapt. Bahçeli, Tek adam eletiriyle ilgili olarak Tarih cahili olduklar, geçmiimizde dahi bunun görülmedii ortadadr dedi. Mitingde konuan ve Hayrda hayr yoktur. 15 Temmuz bir haçl kalkmasyd diyen Bahçelinin konumasnn satr balar öyle:

Kara kampanya peinde olanlar var. Türk ve Türkiye dümanlar devrededir. Küresel komplonun hedefinde Türk milleti vardr. Artk hainlerin kökü kaznmal, inleri saklandklar delikleri yerle bir edilmelidir dedi. Bahçeli, blisin yeryüzü garnizonu olan DEA kan dökmektedir. Kahraman Türk askerinin DEA söküp attna Türk milleti ahittir. Bu cinayet ebekelerin en sinsisi FETÖ ise 15 Temmuzda silaha saldrmtr.

15 TEMMUZ HAçLI OPERASYONUDUR

15 Temmuz bir haçl operasyonuydu, planlamas ise Pensilvanyadaki hoca klkl haini kumanda eden güçler tarafndan yaplmt.Elbette Türk milleti istiklaline sahip çkt. Türkiye uçurumdan el birliiyle kurtarld. Türkiyeyi devleti ve vatan kaybedebiliriz dedik ve uzlama çars yaptk. Sorumluluktan kaçmadk. Yenikap ruhuna ballmz gösterdik.15 Temmuzdan sonra siyasetin ve ülkenin beliren tehiri imkansz ihtiyaçlara srtmz dönmedik. Sistemin yeniden inaasn zorunlu gördük

16 NSAN SONRASI SALLANACAKLAR

Görüyorsunuz Hollanda neler yapt. Avrupa ülkelerinin yaptklarn görüyorsunuz. Hollanda referandumdan korktu ve cephe ald.Biliniz ki 16 Nisanda sistem deiecek Avrupada ise tahtlar sallanp rejim deiikliklerinin ilk kvcm çaklacaktr. Hükümetler akn ve uursuz. Avrupann demokratiklemesi yakndr. 16 Nisandan sonra gündeme gelecektir. Hollanda seçimleri rkçlara okkal bir ders vermitir. nanyorum ki yürüyüümüze ta koymak isteyenler 16 Nisanda kaybedecektir. 16 Nisanda Türkiye kazanacaktr, Türk milleti onun bunun azna bakmayarak iradesiyle gelecei ekillendirecektir.

REJMN DEECE KÜLLYEN YALANDIR

Bizim nezdimizde evet ve hayr diyen her vatandamz ayndr. Ama bu defa Hayrda Hayr yoktur. Rejim deiecek diyorlar, külliyen yalandr. Deiecek olan sadece hükümet sistemidir. Federal sistem gelecek, üniter yap bozulacak diyorlar. Tümden iftira, tümden haya mahsulüdür. MHP varken Türkiyeyi federasyona sürüklemeye hiçbir ibirlikçi, yabanc ajannn gücü yetmeyecektir. Böyle biri henüz anasnn karnndan domamtr. lk dört madde güvencededir. TBMM etkisiz hale getirilecek diyorlar. Bu da uydurmadr. Yarg yanl davranmaktan kurtarlacaktr. Tek adam diyenlerin tarih cahili olduklar, geçmiimizde dahi bunun görülmedii ortadadr. Biz 2007de cumhurbakannn halk tarafndan seçilmesine karar verilmesinin ardndan yeeren sistem tartmalarn bitirmek için Evet diyoruz.

Ana Sayfaya Git