Ömer Çelik: "Saldırı bölge barışı için tehdittir"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik"Ermenistan saldırgan politikalarına devam ediyor. Bu bölge barışı için tehdittir. Bu saldırgan politikalardan Ermenistan kadar, Ermenistan’ı cesaretlendirenler de sorumludur"

Haberler 26.07.2021 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Sözcüsü Ömer çelik, Azerbaycan Kelbecerde Ermenistan saldrs sonucu bir Azerbaycan askerinin ehit olmasn lanetlerken, saldrnn bölge barn tehdit ettiini belirtti.

AK Parti Sözcüsü Ömer çelik, Ermenistann Azerbaycann Kelbecer bölgesine yapt saldrya ilikin sosyal medya hesabndan yapt açklamada, bu saldrdan Ermenistan kadar Ermenistan cesaretlendirenlerin de sorumlu olduunu kaydetti. Ömer çelik, paylamnda u ifadeleri kulland:

Ermenistan tarafndan Kelbecerde gerçekletirilen saldrda bir Azerbaycan askeri ehit oldu. Bu saldry en kuvvetli ekilde lanetliyoruz. Ermenistan saldrgan politikalarna devam ediyor. Bu bölge bar için tehdittir. Bu saldrgan politikalardan Ermenistan kadar, Ermenistan cesaretlendirenler de sorumludur. Ermenistan bu saldrgan politikalarla hiçbir ey elde edemez. Ermenistan kendisini tevik edenlere aldanmasn. Bu saldrlar tevik edenler, Ermenistana gereken cevaplar verildii zaman asla Ermenistann yannda durmazlar. Ermenistan bu mütecaviz politikalarla kendisini daha zor durumlara sokacaktr. Cumhurbakanmz bölge ülkeleriyle kurulacak mekanizmann önemine dikkat çekti. Ermenistann saldrganlktan vazgeçmesi halinde bu mekanizmaya dahil olmas gerektiini söyledi. Ermenistan bu tarihi frsat heba etmemelidir. Ermenistan, Cumhurbakanmzn ve Azerbaycan Cumhurbakan Aliyevin mesajlarn iyi anlamaldr. Aksi halde yeni sorunlarla yüzleecektir. Ermenistann bölge barn tehlikeye atmasna müsaade edilmeyecektir.

Ana Sayfaya Git