Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğluna: Türkiye karşıtı bir siyasettir bu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki geldi. Çelik, "Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanımızı eleştirmek adına yalan siyasetine bir kez daha başvurmasını kınıyoruz. Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı'na karşı siyasi husumet içindedir. Türkiye karşıtı bir siyasettir bu." dedi. Çelik, "İçerde Kılıçdaroğlu’nun ürettiği bu husumet ve yalan siyasetlerine rağmen Cumhurbaşkanımızın duruşu dimdik ayaktadır." ifadelerini kullandı.

Haberler 09.10.2020 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Twitterdan açklama yapan çelik u ifadeleri kulland:

Klçdarolu, Suriyede, Dou Akdenizde ve Libyada Türkiyenin statükoya eilmesini isterken Cumhurbakanmz dimdik durdu. Siyaseten eilip bükülmek bizim kitabmzda yoktur. Cumhurbakanmz hakknda böyle konuanlar aynaya baksn.

CHP yönetimi, parti içi rekabeti dahi yalan üzerinden yönetmeye çalt. Betepeye giden CHPli tezgahnn kayna da CHP Genel Merkezi çkt, yalan tezgahlayan isimler CHP Kongresinde yerlerini korudu.

Klçdarolunun Cumhurbakanmz eletirmek adna yalan siyasetine bir kez daha bavurmasn knyoruz. Klçdarolu, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbakanlna kar siyasi husumet içindedir. Türkiye kart bir siyasettir bu.

Neticede CHP yönetiminin, yalandan medet uman siyaset anlay gün geçtikçe farkl örneklerle karmza çkmaktadr. Bu siyaset anlay zavalllktr.

Cumhurbakanmz milletimiz adna devletimizin hak ve menfaatlerini temsil etmekte ve korumakta eilmez ve bükülmez Türkiye siyasetini dirayetle yönetmektedir. çerde Klçdarolunun ürettii bu husumet ve yalan siyasetlerine ramen Cumhurbakanmzn duruu dimdik ayaktadr.

Ana Sayfaya Git