Ordu’da 15 MHP’Lİ Ak Parti’ye katıldı

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde aralarında belediye meclis üyesinin de bulunduğu 15 MHP’li AK Parti’ye geçti.

Haberler 30.10.2015 - 15:23 Son Güncelleme : 30.10.2015 - 15:23

Pazartesi günü Altınordu ilçesinde başta MHP, BBP ve Saadet Partisinden 30 kişinin AK partiye katıldığı Orduda bu kez Kabadüz ilçesinde 15 MHPli AK Partiye katıldı. MHP eski belediye meclis üyesi adayı Yener Yılmazın da aralarında bulunduğu 15 kişiye BBP Eski Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Ordu Milletvekili adayı Metin Gündoğdu taktı.

AK Partiye geçenler adına bir açıklama yapan MHP eski belediye meclis üyesi adayı Yener Yılmaz, Kabadüz ilçesinde Belediye hizmet yapıyor. Belediye Başkanı ayrım yapmadan herkese hizmet götürüyor. Düğünümüze, hastamıza, cenazemize sahip çıkılıyorsa bu bizim için yeterlidir. Her şey maddiyat değildir. Aslolan ülkemizin menfaatleridir. Hepimiz bir arada olursak güçlü oluruz. Ben her zaman AK Partinin yanındayım. Kardeşlerimle, eşimle, dostumla koşturmaya hazırım dedi.

Ordu Milletvekili adayı Metin Gündoğdu da yaptığı konuşmada, Belediye başkanlarımız ile de görüşüyoruz. Katılımların devam ettiğini söylüyorlar. AK Partimize katılan gönüldaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Gücümüze güç kattınız. Orduya güç kattınız. AK Partiyi tercih eden tüm kardeşlerimize tek tek teşekkür ediyorum. AK Parti milliyetçi kardeşlerimizin evidir ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır